spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăNationalÎnchisoarea Doftana va deveni hotel de lux

  Închisoarea Doftana va deveni hotel de lux


  Omul de afaceri Mohammad Murad, care a cumpărat penitenciarul Doftana din comuna prahoveană Telega, a anunțat că doreşte să o transforme într-un complex hotelier cu 1.000 de locuri, potrivit ziare.com. El a menţionat că investiţia se ridică la 25 de milioane de euro.

  “Am văzut în ultimele zile foarte multe comentarii şi pozitive şi negative, la ultima achiziţie, ultima încercare de a redeschide zona Prahovei. A fost organizată o licitaţie referitoare la închisoarea Doftana. Am exprimat dorinţa de a face o investiţie amplă acolo. Acest lucru îl fac de peste 20 de ani, unde sunt active lăsate în paragină, care au fost şi reprezintă nişte simboluri ale istoriei României. Nu ştiam foarte multe despre închisoarea Doftana, am citit. Chiar dacă au fost nişte simboluri un pic mai negative, că e vorba de o puşcărie, ştiţi foarte bine că acolo au fost închişi Ceauşescu, Gheorghiu-Dej, zona are foarte multă istorie. Eu cred că nu există o afacere durabilă dacă nu are în spate istorie”, a declarat Murad, miercuri, într-o conferinţă de presă.

  El a precizat că închisoarea va fi transformată într-un complext hotelier cu peste 1.000 de locuri de cazare, dar va păstra și o aripă ce va fi muzeu al Epocii Comunismului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: