spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăNationalInterlopul Duduianu și alți 47 de români, arestați în SUA

  Interlopul Duduianu și alți 47 de români, arestați în SUA

  Interlopul Florin Duduianu și alți 47 de cetățeni români au fost arestați în Statele Unite, unde au fost implicați într-o schemă de fraudă masivă. Acțiunile lor vizau furtul de pe carduri clonate, ale persoanelor care primeau pe ele ajutoare sociale de la Stat, iar banii obținuți erau utilizați pentru achiziționarea de mașini de lux și produse scumpe.

  Florin Duduianu, cunoscut și sub pseudonimul Anaser, era unul dintre cei mai căutați infractori din România. El a fost prins în urma colaborării strânse dintre autoritățile federale americane și cartelurile din Mexic pentru fraudele făcute peste ocean. Rețeaua infracțională condusă de Duduianu instala dispozitive de skimming în magazine, având ca obiectiv clonarea cardurilor, în special ale familiilor cu resurse financiare limitate.

  Modul de operare al grupării consta în achiziționarea de produse esențiale, inclusiv lapte praf pentru sugari, folosind cardurile clonate, fără ca deținătorii acestora să-și dea seama de fraudă până când ajungeau la magazin și descopereau că fondurile disponibile erau epuizate. După clonare, infractorii exportau produsele achiziționate în Mexic.

  Procurorii din California au dezvăluit că au colaborat strâns cu cartelurile mexicane în cadrul acestei anchete. Florin Duduianu era căutat de Poliția Română pentru acuzații de șantaj și tâlhărie, inclusiv în legătură cu manelistul Florin Salam. Alături de el, membrii grupării sunt presupuși a fi intrat ilegal în Statele Unite, conform informațiilor de pe observatornews.ro.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!