spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăNationalMarcela Fota, răspuns dur pentru cei care au pus-o la zid pentru...

  Marcela Fota, răspuns dur pentru cei care au pus-o la zid pentru că și-a refăcut viața

  colaj spynews

  În exclusivitate pentru Antena Stars, Marcela Fota (originară din Dănciulești-Gorj) le-a răspuns tuturor celor care au pus-o la zid pentru că iubește un bărbat mai tânăr decât ea cu 22 ani și că și-a refăcut viața prea repede după moartea soțului ei, relatează spynews.ro. 

  „Nimeni nu știe câte nopți am plâns eu de teama că mi se întâmplă și mie ceva și copilul meu rămâne singur. Nimeni nu știe absolut nimic, lumea știe doar să judece. De ce? Pentru simplul fapt că oamenii sunt foarte nemulțumiți de viețile lor și atunci stau și analizează. Eu încerc să găsesc în fiecare lucru și în fiecare zi doar partea frumoasă a fiecărei întâmplări”, a spus artista pentru Antena Stars.

  „Eu mi-am ales fericire. Eu mi-am ales să fiu fericită alături de băiatul meu, îmi cer scuze dragii mei, cei care comentați așa, că voi nu puteți accepta faptul că eu am ales, împreună cu băiatul meu, să fim fericiți. Și ce credeți? Așa vom continua! Fiecare poate să vorbească absolut tot ce vrea, eu am spus și mă repet că, atâta timp cât eu știu că seara când ajung acasă pun capul liniștită pe pernă, atâta timp cât deciziile și faptele mele nu afectează pe absolut nimeni, nu văd de ce ar trebui să dau explicații sau de ce ar trebui să fiu trasă la răspundere sau de ce ar trebui să fiu judecată”, a mai adăugat ea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!