spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăCulturaCum faci un globuleț să devină unic

  Cum faci un globuleț să devină unic

  Cum poți face un globuleț să devină unic, asta au învățat copiii care au participat, vineri, la Atelierele lui Moș Crăciun de la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

  Copiii și-au pus la bătaie atât creativitatea, cât și îndemânarea și precizia, ca să picteze și să decoreze globulețe, pentru că nu era deloc ușor să lucreze cu mâinile suspendate în aer, ca să nu păteze inspiratele lor opere de artă.
  La această provocare au răspuns și elevii învățătoarei Ramona Goșa, de la Școala Gimnazială Constantin Săvoiu, din Târgu Jiu, care au dus dorul atelierelor de la muzeu, pentru că nu mai fuseseră din octombrie. Ei au spus că nu se putea să lipsească de la Atelierele Moșului, pentru că își doreau ca glubulețele create de ei să stea la loc de cinste în bradul lor de Crăciun.
  Atelierele lui Moș Crăciun fac parte din Programul de Educație Muzeală organizat de Consiliul Județean Gorj, prin Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”. Din program face parte și vizitarea unei părți din expozițiile muzeului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!