spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăNationalPrimarul Bârladului vrea cursuri online de frica facturilor la gaz

  Primarul Bârladului vrea cursuri online de frica facturilor la gaz

  Primarul Bîrladului, Dumitru Boroș, conștientizează că nu va avea bani pentru achitarea utilităților în sezonul rece la majoritatea unităților de învățământ din oraș în acest an școlar. În urmă cu câteva zile, a trimis o adresă la grădinițele, școlile și liceele din Bârlad, prin care, printr-un ton imperativ, le pune în vedere să facă economii la energie electrică și încălzire, anunță vremeanoua.ro.

  Mai mult, el propune conducerii școlilor câteva variante cu ajutorul cărora facturile la utilități să se reducă simțitor. Cele trei modalități pe care le propune primarul Boroș sunt: diminuarea duratei orelor de curs, organizarea procesului de învățământ în două schimburi acolo unde se desfășoară într-un singur schimb, pentru a încălzi și lumina doar anumite săli de clasă, și, a treia propunere, care este „cea mai cea”, efectuarea orelor de curs în sistem online sau mixt.

  Trecerea la online nu poate fi luată de autorități locale sau județene, fiind apanajul ministerului, în situații absolut speciale, cum a fost pandemia COVID19.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: