spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăActualitateCât plătește Primăria Timișoara pentru închirierea gării din Motru

  Cât plătește Primăria Timișoara pentru închirierea gării din Motru

  Intermerdiarii în vânzarea cărbunelui ar fi încercat să blocheze închirierea unei părți din gara Motru de către Primăria Timișoara.
  Asta susține primarul Timișoarei, Domic Fritz: „Ca fulgerul s-au mișcat șmecherii intermediari de pe piața cărbunelui când au auzit că vrem să le spargem monopolul de piață.
  Un ”model de business” care a strangulat și șantajat termiile locale ani de zile: ei nu au cărbune, dar au pus mâna pe gări de unde transportă și, așa, decid cui și când vând.
  În două zile au lansat zvonuri că nu ar exista gara din Motru pe care am închiriat-o, au făcut presiuni la diverse instituții să ne blocheze contractul de închiriere. N-au reușit. Și noi ne-am mișcat repede: de acum avem acces la linia ferată și la trenuri, așa că putem cumpăra cărbune direct de la producători“.
  Viceprimarul din Timișoara, prezent la gara din Motru
  Viceprimarul Timișoarei a fost prezent în Gorj pentru a încheia contractul de închiriere a gării din Motru, pentru ca centrala care asigură apa caldă și căldura în Timișoara să beneficieze de cărbune de la producători, la prețuri accesibile: „Viceprimarul Ruben Lațcău a fost azi acolo, cu reprezentanții SNCFR, a semnat contractul de închiriere, pe care plătim 1.080 lei pe lună.
  Nu ne lăsăm intimidați“, a mai transmis primarul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!