spot_img
24 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 14, 2024
Altele
  AcasăNationalReţinut pentru că s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel...

  Reţinut pentru că s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel din Craiova

  Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii doljeni, după ce s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel din Craiova, fiind cazat în acea unitate, anunță news.ro. Bărbatul figurează în Registrul naţional cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale.

  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, cum că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Vişina Nouă, judeţul Olt, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

  „Poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără de 21 ani, din Craiova, angajată a unui hotelul din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat, care era cazat la unitatea hotelieră respectivă,  s-ar fi dezbrăcat în faţa acesteia. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind identificat un bărbat de 37 ani, din comuna Vişina Nouă, judeţul Olt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că anterior comiterii faptei, bărbatul, sub diverse pretexte, ar fi încercat să interacţioneze atât cu tânăra cât şi cu o altă angajată şi totodată s-ar fi interesat cu privire la poziţionarea camerelor de supraveghere din incinta hotelului”, a transmis IPJ Dolj.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!