spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăNationalSamsung S22 sau Samsung Fold sau Flip: care e mai bun?

  Samsung S22 sau Samsung Fold sau Flip: care e mai bun?

  Odată cu lansarea Samsung Galaxy S22 în februarie 2022 și lansarea Samsung Galaxy Z Fold4 și Samsung Galaxy Z Flip4 în august 2022, alegerea telefoanelor emblematice care doresc să treacă la cel mai recent model nu a fost niciodată mai bună. Cu toate că, având mai multe opțiuni de smartphone-uri, de multe ori alegerea se poate simți un pic copleșitoare. Din fericire, în ziua de azi putem compara toate caracteristicile și beneficiile fiecărui model de telefon, astfel încât să putem lua o decizie informată și să alegem cel mai bun smartphone.

   

  Samsung Galaxy S22 vs Galaxy Z Fold4 & Z Flip4: Care este cea mai mare diferență?

   

  Cea mai mare diferență dintre Samsung Galaxy S22 și noile Samsung Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Flip4 este ecranul pliabil unic Infinity Flex Display încorporat în designul pentru Z Fold4 și Z Flip4. Ecranele pliabile unice ale acestor telefoane depășesc limitele a ceea ce poate face un smartphone, fiind perfecte pentru multitasking, jocuri și fotografiere hands-free, de la distanță, din orice unghi.

   

  Ecranul principal al Galaxy Z Flip4 este de 6,7 inci, dar se poate plia orizontal în jumătate pentru a fi mai compact și mai ușor de pus în buzunar. În timp ce Galaxy Z Fold4 are un ecran extins de 7,6 inci atunci când este complet desfășurat și de 6,2 inci atunci când este pliat vertical în jumătate. Acesta este un salt semnificativ față de ecranul de 6,1 inch al lui Galaxy S22. Galaxy Z Fold4 este, de asemenea, compatibil cu S Pen, la fel ca Samsung S22 Ultra permițându-vă să scrieți, să adnotați și să schițați pe ecranul pliabil.

   

  Galaxy Z Fold4, Samsung Flip 4 și Galaxy S22 au, de asemenea, încorporată tehnologia revoluționară Nightography pentru a capta fotografii și videoclipuri uimitor de vii pe timp de noapte. Rata automată a cadrelor (AFR) se potrivește cu viteza FPS, în timp ce Super Night Solution reduce zgomotul din fiecare cadru pentru a crea filmări de înaltă calitate mult timp după ce soarele a apus. Astfel, puteți captura conținut demn de partajare indiferent de oră.

   

  Dacă doriți să deveniți mai creativi cu fotografiile dvs. prin explorarea unor noi unghiuri, atunci Samsung Flip 4 sau Galaxy Z Fold4 ar fi mai potrivite pentru dvs. Nu numai că aceste smartphone-uri au camere ultra-wide de 12 MP, dar, datorită ecranelor pliabile unice și a FlexCam, puteți captura fotografii autentice, fără efort, cu mâinile libere. Pur și simplu sprijiniți telefonul prin plierea lui în două, cu camera foto în jumătatea superioară și comenzile dedesubt.

   

  Toate cele trei telefoane sunt înarmate cu cea mai puternică protecție, construite cu rame din aluminiu Amour și Gorilla Glass Victus și au un grad de protecție împotriva apei și a prafului IP685. În timp ce Galaxy Z Fold4 și Galaxy Flip4 au fost, de asemenea, amândouă îmbunătățite față de predecesorii lor cu un design îmbunătățit al balamalei avansate.

   

  Care este mai bun, Samsung S22 Ultra sau Samsung Galaxy Z Fold4?

   

  Alegerea telefonului care este mai bun pentru dvs. depinde de ceea ce aveți nevoie de la telefon. Elementul unic la Galaxy Z Fold4 este ecranul mare și pliabil Infinity Flex Display, care vă permite să lucrați la două aplicații în același timp. Astfel, puteți împărți ecranul pentru a lucra la documente în timp ce sunteți și într-un un apel video, de exemplu. În plus, cu compatibilitatea S-Pen încorporată, este mai ușor să scrieți notițe sau să schițați următoarea idee măreață, ceea ce face ca acest telefon să fie ideal pentru cei care fac mai multe sarcini și pentru cei care generează idei. Ecranul pliabil mare de pe Galaxy Z Fold4 creează, de asemenea, o experiență de vizualizare lină pentru vizionarea cu mâinile libere sau pentru a vă cufunda în jocurile preferate.

   

  În timp ce Samsung S22 Ultra are, de asemenea, compatibilitate cu S-Pen-ul încorporat, ecranul său are doar 6,8 inci, ceea ce nu reprezintă nimic în comparație cu ecranul impresionant de 7,6 inci al lui Galaxy Z Fold4 atunci când este desfășurat. Dacă sunteți în căutarea unui telefon care să vă ajute în activitățile de zi cu zi sau a unui telefon cu un ecran imersiv pentru o experiență de gaming de ultimă generație, Galaxy Z Fold4 este telefonul potrivit pentru dumneavoastră.

   

  Care este mai bun, Samsung S22 Ultra sau Samsung Flip 4?

   

  Galaxy Z Flip4 nu include compatibilitate S Pen încorporată, precum Galaxy Z Fold4, dar designul unic îl diferențiază de alte smartphone-uri de pe piață. Datorită ecranului său pliabil, puteți sprijini Galaxy Z Flip4 pentru o ședință foto cu mâinile libere. Cu ajutorul FlexCam, împărțiți ecranul pentru a ridica telefonul în picioare folosind jumătatea inferioară a telefonului, jumătatea superioară a ecranului captând fotografiile. Acest mod de a face fotografii cu mâinile libere este perfect pentru acele fotografii de grup și pentru a explora noi unghiuri. În plus, cu Quick Shot, Samsung Flip 4 este gata de acțiune din orice unghi5.

   

  Samsung S22 Ultra și Galaxy Z Flip4 au, de asemenea, ecrane de dimensiuni similare, de 6,8 inch și, respectiv, 6,7 inci. Cu toate acestea, spre deosebire de Samsung S22 Ultra, Galaxy Z Flip4 poate fi pliat în jumătate, ceea ce îl face și mai compact și mai ușor de transportat decât Galaxy S22 Ultra.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: