spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăNationalSindicaliștii din Sănătate anunță acțiuni de protest și grevă generală

  Sindicaliștii din Sănătate anunță acțiuni de protest și grevă generală

  Sindicaliștii din domeniul Sănătății au anunțat că vor declanșa o grevă generală începând cu data de 27 iulie. Consiliul de Coordonare al Federației „Solidaritatea Sanitară” a decis să continue și să intensifice protestele pentru a susține revendicările lor.

  În prezent, protestul denumit „Demisia din contractele de gărzi suplimentare” este în desfășurare, având până acum 1.128 de medici participanți. Această formă de protest a avut deja primele efecte, mai multe spitale mari anunțând că nu vor putea asigura gărzi suplimentare din cauza acestui protest.

  Calendarul acțiunilor de protest include lansarea unei forme de protest inovative și transmiterea solicitărilor pentru încheierea unui Acord și Procedurii pentru grevă pe data de 29 iunie 2023, pichetarea unităților sanitare din țară pe data de 6 iulie 2023, organizarea unui nou miting național al angajaților din Sănătate în Piața Victoriei pe data de 12 iulie 2023, greva de avertisment pe data de 19 iulie 2023 și greva generală pe data de 27 iulie 2023.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: