spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNationalTop 5 servicii de streaming pentru sport în 2022

    Top 5 servicii de streaming pentru sport în 2022

    Tăierea cablului nu înseamnă neapărat să renunți la sporturile tale preferate – nu atunci când cele mai bune servicii de streaming oferă programe live noi și îmbunătățite. În zilele noastre, există o mulțime de opțiuni pentru iubitorii de sport pentru a se uita la jocurile și sporturile preferate.

    Indiferent dacă îți place să urmărești fotbalul din Premier League sau să te relaxezi și să te bucuri de fotbal din Liga 2 de duminică după-amiază, există ceva pentru toată lumea. Serviciile de streaming vă oferă aceste jocuri și multe altele la un singur clic distanță.

    Pe lângă toate acestea un alt avantaj incontestabil al serviciilor de streaming este dat de faptul că puteți vedea evenimentele dumneavoastră preferate de oriunde v-ați afla. Cele mai mari servicii de streaming pot fi urmărite și de pe dispozitivele mobile la o calitate superioară.

    Pentru a utiliza serviciile de streaming live în siguranță este recomandat să utilizați un VeePN sigur, care vă oferă protecție superioară. Pentru dispozitivele mobile care utilizează sistemul de operare android puteți utiliza un VPN for Android cu ajutorul căruia veți obține o protecție maximă când accesați serviciile de streaming. Pe  lângă acest lucru, un VPN app vă va schimba cu un singur clic adresa IP pentru a naviga pe internet în anonimat. Acest serviciu elimină riscurile pe care le veți întâlni atunci când navigați pe internet.

    Care serviciu de streaming TV este cel mai bun pentru sport?

    Iată care sunt cele mai bune servicii de streaming TV în România:

    1. Digi Sport TV 

    Digi deține în România drepturile de transmisie pentru fotbalul românesc de top din Liga 1 și 2 și Cupa României, precum și competițiile internaționale de fotbal LaLiga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga. De asemenea, difuzează o mulțime de meciuri din handbalului european și mondial, precum și evenimente de Formula 1 și MotoGP și oferă o transmisie exclusivă a turneelor de tenis WTA până în 2023. Streaming-ul de la Digi este în limba română și oferă comentarii și analize făcute de experți înaintea evenimentelor importante.

    1. Eurosport

    Euro sport este cunoscut pentru că deține o mare varietate de drepturi pentru transmiterea de evenimente sportive fără a fi nevoie să liciteze pentru vreuna dintre ligile de fotbal de top din Europa. Unele dintre ofertele lor de top au inclus transmisiunile de la Jocurilor Olimpice, turneul de la Wimbledon, evenimente de motoGP  și competiții de baschet. De exemplu, Eurosport deține drepturile de difuzare pentru toate Grand Slam-urile ATP. Eurosport are atât un site un transmite evenimentele cât și o aplicație unde veți găsi în limba română o multitudine de evenimente sportive.

    1. YouTube TV

    YouTube TV nu este doar unul dintre cele mai bune servicii de streaming sportiv; este unul dintre cele mai bune servicii de streaming în general. Cu un abonament lunar, clienții primesc acces la toate rețelele locale și la o gamă de sporturi printre care și: sporturi de colegiu și sportul la nivel profesionist, precum și opțiuni precum fotbal și tenis. YouTube TV include stocare DVR în cloud nelimitată cu pachetele sale, astfel încât să puteți reda acțiunea oricând, de câte ori doriți.

    1. Peacock

    Serviciul de streaming de la NBC oferă o mulțime de evenimente sportive, de la Premiere League și Indycar la rugby, golf și fotbal. Este, de asemenea, casa Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022 Este de remarcat faptul că planul de bază este gratuit; totuși, dacă doriți acces total la sport (și alte opțiuni exclusive de divertisment și la cerere), veți avea nevoie fie de un abonament Premium (4,99 USD/lună) fie de un abonament Premium Plus (9,99 USD/lună).

    1. DirecTV 

    DirecTV Stream este cel mai scump dintre cele cinci servicii majore de streaming TV live pe care vi le-am prezentat, dar este și cel cu cele mai multe RSN-uri și oferă cele mai multe evenimente pentru fanaticii sportului. Cel mai ieftin pachet Plus de 70 USD pe lună include rețelele majore, precum și ESPN, TNT, FS1 și TBS. Va trebui să treceți la planul Choice de 90 USD pe lună pentru a obține orice RSN disponibil și multe canale de ligă, cum ar fi rețeaua Big Ten și NBA TV. Puteți folosi instrumentul său de căutare a canalelor pentru a vedea ce canale locale și RSN-uri sunt disponibile în zona dvs.

    După cu puteți vedea opțiunile de servicii de streaming pentru sport sunt multiple și pentru fiecare buget. Pe a-l alege pe cel potrivit va trebui mai întâi să-i analizați grila de programe pentru a vedea dacă oferă evenimentele sportive preferate. Din punct de vedere al calității toate serviciile au un standard înalt al calității și sunt apreciate de clienți. Nu uitați să vă protejați atunci când utilizați astfel de servicii de streaming pentru sport cu un VPN de la o companie cu renume, pentru a evita orice problemă de securitate.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: