spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăNationalUnde se filmează următorul sezon America Express/Cine va prezenta emisiunea

  Unde se filmează următorul sezon America Express/Cine va prezenta emisiunea

  America Express – Drumul Aurului se apropie de final, însă s-au stabilit deja țările în care se va filma următorul sezon. Mona Segall a dezvăluit când va da start noului proiect de la Antena 1, anunță libertatea.ro.

  Mona Segall și Robert Lionte formează echipa care a dat cele mai tari momente în fața televizorului, de la „Dansez pentru tine” și „Alege A.S.I.A.”, la „Chefi la Cuțite” și „Asia & America Express”. Invitați la podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, cei doi au dat detalii despre următorul sezon al show-ului de la Antena 1. „Următorul sezon va fi tot America Express”, a spus Mona Segall.

  „Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina”, a dezvăluit Robert Lionte. Așadar, următorul sezon din America Express îi va duce pe viitorii concurenți tot în locuri periculoase. Filmările pentru America Express 2024 vor începe în acest an.

  Irina Fodor a fost în pericol la America Express

  Mona Segall a povestit în cadrul podcastului ce avertisment a primit din partea unui bodyguard. Au ajuns într-o zonă în care se răpeau multe fete. „În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: «În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!». El văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns. A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți.”

  Potrivit producătorilor, deși a trecut prin pericole, tot Irina Fodor va prezenta următorul sezon al emisiunii America Express.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!