spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăNationalUrsula von der Leyen: Apel pentru integrarea rapidă a României și Bulgariei...

  Ursula von der Leyen: Apel pentru integrarea rapidă a României și Bulgariei în Schengen

  Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a făcut un apel hotărât în discursul său despre Starea Uniunii, adresat Parlamentului European. Ea a pledat pentru includerea imediată a României și Bulgariei în zona Schengen, afirmând că cele două țări au demonstrat că sunt pregătite pentru acest pas și ar trebui să beneficieze de libertatea de circulație europeană.

  „Au dovedit că sunt parte din Schengen, să le aducem fără întârziere”, a spus Ursula von der Leyen. Această solicitare a fost făcută în contextul discuției privind migrația în Uniunea Europeană, unde von der Leyen a apreciat măsurile luate de cele două țări împotriva migrației și comportamentul lor ca și cum ar face deja parte din spațiul european de liberă circulație.

  „Am întărit protecţia frontierelor. Iar agenţiile europene şi-au intensificat cooperarea cu statele membre.Doresc să le mulţumesc în special Bulgariei şi României pentru că au arătat calea de urmat cu bune practici în materie de azil şi returnare” a mai spus președintele Comisiei Europene.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: