spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNews AlertAlegeri la PSD Târgu Jiu. Vezi noii lideri!

  Alegeri la PSD Târgu Jiu. Vezi noii lideri!

  Orgnizația municipală de la Târgu Jiu a Partidului Social Democrat are o nouă conducere, aleasă statutar. Ieri, 22 aprilie 2021, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii structuri de conducere, Ion Cristinel Rujan fiind ales președinte al organizației PSD Târgu Jiu cu unanimitate de voturi. Poziția de prim-vicepreședinte a fost ocupată de vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău, totodată fiind aleși vicepreședinții și ceilalți membri ai Biroul Politic Municipal.

  ”Alegerea noului Birou Politic al organizației municipale Târgu-Jiu a Partidului Social Democrat reprezintă, în primul rând, o nouă abordare organizatorică, pentru că presupune o structurare asumată a atribuțiilor fiecărui component al echipei de conducere a organizației și, în al doilea rând, restabilirea modalităților de comunicare cu cetățenii municipiului.

  Conceptul de echipă este cel care va da sens activității acestei organizații, care își va desfășura activitatea cu seriozitate și implicare, într-o altă viziune, circumscrisă valorilor și principiilor social-democrate”, a declarat senatorul Cristinel Rujan, președintele PSD Târgu Jiu .

  ”Am încredere în noua echipă și sunt convins că împreună vom reuși să obținem ce ne-am propus”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: