spot_img
11.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 24, 2024
Altele
  AcasăNews Alert"Am prins tricoul, sper să nu-i mai dau drumul"

  „Am prins tricoul, sper să nu-i mai dau drumul”

  Trecerea brazilianului Alexandre Cardoso pe tuşă şi trimiterea la echipa a doua i-a lăsat loc în primul 11 lui Ionuţ Rada. Acesta a jucat deja două meciuri în acest retur, iar echipa nu a primit nici un gol, aşa că prezenţa lui Rada în teren pare de bun augur.

  Mai mult ca sigur, Rada va prinde şi meciul cu Steaua din postura de titular, jucătorul declarând că nu va avea nici un complex în faţa lui Dodel. „Steaua are nişte jucători de clasă, în schimb au şi ei tot două picioare. Vedem după meci cine va avea câştig de cauză. Nu am nici o teamă. Ca echipă Steaua e favorită. În schimb, noi, prin determinare, putem să le anulăm acest avantaj teoretic”, a comentat Ionuţ Rada.

  Pus pe fapte mari

  Fundaşul pandurilor face cuplu de fundaş central cu Ousmane Viera, cei doi înţelegându-se bine pe teren. „Foarte bine mă înţeleg cu Viera, am jucat şi anul trecut cu el 7-8 meciuri, mă încurajează, am trecut peste acel trac şi e din ce în ce mai bine. Vreau să aducem cât mai multe puncte echipei şi să contribui prin evoluţiile mele la o creştere în joc a echipei şi să fim cât mai sus în clasament”, a comentat Rada. Acestuia i s-a dat o şansă pe care nu vrea să o dea cu piciorul. „Am prins tricoul şi sper să nu-i mai dau drumul. În astea două meciuri, zic eu, că am avut o prestaţie bună. Eram într-o pasă puţin mai proastă. Important e că am câştigat acest ultim meci, ne-a mai revenit un pic moralul şi suntem mult mai încrezători înaintea meciului cu Steaua. Încerc să-mi fac treaba când domnul profesor îmi dă şanse şi mă bagă în teren şi rămâne la aprecierea dânsului cum m-am descurcat. Trebuie să ne pregătim şi cine e mai bine pregătit o să intre în teren şi o să joace.”, a declarat Rada.

  Nu se mai gândeşte la naţională

  Fundaşul pandurilor, Ionuţ Rada a prins şi câteva selecţii la echipa naţională de tineret pregătită de Emil Săndoi. Astfel, cum calificarea la European a fost ratată, Rada se aşteaptă să nu mai fie convocat. „E mai dificil la naţională. Sunt şanse puţine să ne calificăm, mai sunt trei meciuri, deja selecţionerul încearcă să aducă jucători mai tineri să formeze o nouă generaţie”, a mai spus Rada.

  Voiculeţ vrea să bată Steaua

  Claudiu Voiculeţ, mijlocaşul pandurilor apreciat de Gigi Becali are de gând să-i mai scoată peri albi patronului din Ghencea. După ce în tur a marcat un gol, Voiculeţ vrea să mai înscrie o dată şi în retur. „Va fi un meci spectaculos. Steaua vine să atace, noi o să atacăm, nu suntem echipă să ne apărăm şi să jucăm pe contraatac. Normal că-i putem bate. Am câştigat şi în tur, la Ploieşti. Am prins atunci şi un teren mai prost şi nu am putut să pasăm mai bine, dar acasă suntem şi buni. Sper să dau gol şi să câştigăm”, spune Voiculeţ.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: