spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertAmenzi colosale acordate de polițiștii gorjeni

  Amenzi colosale acordate de polițiștii gorjeni

  Sute de oameni ai legii din Gorj au desfășurat 14 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

  În total, 240 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

  În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate 1.220 de persoane, 178 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 302 mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 190 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 41.870 de lei, din care 154 de sancțiuni, în valoare de 8.250 lei, au fost aplicate în baza Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar restul au fost aplicate la alte acte normative în context COVID-19.

  Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: