spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăNews AlertApelul autorităților la cei vindecați de coronavirus: "Donați plasmă"

  Apelul autorităților la cei vindecați de coronavirus: „Donați plasmă”

  Instituția Prefectului – Județul Gorj împreună cu Consiliul Județean Gorj, Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu și Casa Județenă de Asigurări de Sănătate Gorj vor demara o campanie de informare către populaţie cu privire la importanţa donării de plasmă convalescentă. Cu sprijinul cadrelor medicale, campania se va derula în special în spitalele suport Covid din județul Gorj, acolo unde pacienții sunt informați despre importanța donării de plasmă convalescentă și nevoii de a crește semnificativ numărul de donatori.

  „Până în acest moment, la nivelul județului Gorj, 24 de persoane care au depășit cu bine infectarea cu SARV-Cov-19, au profitat de șansa de a-și ajuta semenii cu forme grave de boală care se luptă să supraviețuiască, donând plasmă convalescentă”, au transmis autoritățile.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Da pe aceasta „institutia prefectului” n-am vazut-o sa solicite testari gratuite pentru populatie. Oare pe aceste „autoritati” nu-i duce mintea la asemenea masuri??? Platesti impozite la sanatate? Egal testare gratuita:))))

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: