spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews AlertAsociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, aprecieri de la Federaţia Română de Minifotbal

  Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, aprecieri de la Federaţia Română de Minifotbal

  frfLa sfârşitul săptămânii trecut s-a desfăşurat Adunarea Generală a Federației de Minifotbal din România, la care au participat şi şefii Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, președintele Cosmin Iosu și membrii Daniel Buleac și Marius Buleac. Evenimentul a avut loc la Braşov, invitat special fiind Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

  ACS Minifotbal Gorj a primit aprecieri din partea secretarului general al Federației de profil, Atilla Takacs, pentru organizarea Campionatului Primăriilor din județul Gorj, o competiție unică la nivelul minifotbalului. „A fost prezentat ca un model de succes la această Adunare Generală şi în urma acestei prezentări, după ce am finalizat această şedinţă, majoritatea reprezentanţilor şi organizatorilor locali care au participat, ne-au cerut sfaturi. Să nu uităm că am reuşit să strângem 12 echipe, 12 primării din judeţul Gorj, care se întâlnesc săptămânal la Complexul Dolce Vita şi joacă de plăcere. Ne-au întrebat cum am reuşit să-i convingem, care sunt condiţiile în care se desfăşoară ş.a.m.d. Vă daţi seama că toată lumea va încerca să implementeze din sezonul competiţional următor această competiţie”, a declarat Cosmin Iosu, preşedintele ACS Minifotbal Gorj.

  Adunarea a fost condusă de președintele Federației de Minifotbal din România, Ioan Onicaș și de secretarul general al Federației Române și al celei Europene de Minifotbal, Atilla Takacs.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: