spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăNews AlertAtleta Andreea Chivoiu a devenit campioană națională la alergare montană pe distanță...

  Atleta Andreea Chivoiu a devenit campioană națională la alergare montană pe distanță lungă

  Atleta Andreea Chivoiu, atleta cu dubla legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, este noua campioană națională la alergare montană pe distanță lungă. Gorjeanca s-a impus într-un timp de 4h 02 min în cursa de 36 de km desfășurată sâmbătă, 24 septembrie, la Câmpulung Moldovenesc.

  Andreea Chivoiu a câștigat etapa finală a Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță lungă și a devenit campioana României în cursa de 36 de km. După titlul de campioană națională la senioare pe distanța de 10 km pe șosea, titlu obținut în 2021, Andreea Chivoiu își trece în cont primul titlu de campioană națională în cursele de alergare montană.

  Aceasta este pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, fiind cooptată în vara acestui an în cadrul secției de atletism a CSM Târgu Jiu.

  „Cursa a fost destul de grea“

  Atleta gorjeană a spus că titlul obținut o ambiționează să se antreneze și mai mult: „Cursa a fost destul de grea, dar mult mai bună ca anul trecut. Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine. Mă ambiționează să muncesc și mai mult și ca de fiecare dată îmi dă curaj pentru viitoarele concursuri.

  Cel mai mult îmi place cursa pe șosea. Nu pot spune că am o probă favorită, dar din fiecare proba “învăț” câte ceva“, a spus Andreea Chivoiu, pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: