spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăNews AlertBeneficii pentru familiile nevoiașe din Rovinari

  Beneficii pentru familiile nevoiașe din Rovinari

  Cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2023, Consiliul Local al orașului Rovinari și Primăria Rovinari vor acorda tichete sociale cu o valoare de 100 lei/tichet cu T.V.A. și pachete cu dulciuri pentru copii, în valoare de 80 lei/pachet cu T.V.A., conform legislației în vigoare, pentru familiile/persoanele cu domiciliul sau reședința pe raza administrativ teritorială a orașului Rovinari, ale căror venituri/membru de familie se încadrează până la suma de 634 lei/luna (limita maximă admisă pentru beneficiarii de alocație pentru susținerea familiei, conform Legii nr. 277/2010).

  Înscrierile s-au făcut la sediul Primăriei Oraș Rovinari – Compartimentul Protecție Socială, unde s-a eliberat un bon de ordine pe care beneficiarul îl va prezenta în data programării persoanei înscrise, la distribuirea tichetelor sociale și a pachetelor cu dulciuri.

  Tichetele sociale se vor distribui familiilor după cum urmează :

  la persoanele singure și familii cu doi membri – un tichet social;

  la familiile compuse din trei-cinci membri – două tichete sociale;

  la familiile compuse din peste cinci membri – trei tichete sociale.

  Pachetele cu dulciuri se vor distribui doar copiilor proveniți din familiile beneficiare de tichete sociale până la vârsta de 18 ani, inclusiv pentru cei care fac dovada că frecventează cursuri liceale sau cursuri de școli profesionale. În total, au fost depuse puțin peste 200 de cereri pentru tichetele sociale și pachetele cu dulciuri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: