spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCardoso, indisciplinatul!

  Cardoso, indisciplinatul!

  În toamnă, înaintea meciului dintre Rapid şi Pandurii din Cupa României, Petre Grigoraş a aflat cp un jucător de-al său nu vrea să fie rezervă şi a luat decizia de a vedea meciul din tribună şi nu de pe margine. Este vorba de Stojan Vranjes. Acum, la câteva luni distanţă, la Mioveni, Grig a fost anunţat din nou că un jucător nu vrea să fie rezervă pentru că e prea nervos. Este vorba de Cardoso, jucător care a refuzat statutul de rezervă pe motiv că e nervos şi nu vrea să facă o prostie dacă se va apela la el. Ei bine, în ambele cazuri Grig a procedat la fel, i-a trimis la plimbare pe jucători. Brazilianul Cardoso va vedea toate meciurile din tribună sau la televizor, vestiarul echipei fiind închis pentru jucătorul indisciplinat. „Personal mă voi asigura cp va primi cea mai drastică amendă, cea mai mare, iar la echipă nu mai are ce căuta. Să se antreneze singur până îi vine mintea la cap şi îi trec nervii”, a tunat Grig.

  „Inadmisibil, incredibil”

  Multe a trăit Petre Grigoraş la viaţa lui, dar să dea peste jucători care refuză să fie rezerve nu prea a întâlnit. Ei bine, ultimul caz este Alexandre Cardoso. Acesta, după ce şi-a bătut joc de munca propriei sale echipe şi a colegilor lui gafând decisiv dar ca un amator în meciurile cu FC Braşov (henţ în careu), CFR Cluj (pasă de gol la adversar) şi Dinamo (respingere greşită a balonului şi minge oferită pe tavă lui Dănciulescu), brazilianul a fost pedepsit şi lăsat în afara lotului. Decizia lui Grigoraş se pare că l-a deranjat pe jucătorul de fotbal Cardoso care imediat ce a fost reprimit în echipă i-a „tras-o peste faţă” lui Grig şi a refuzat să joace. „Ştiţi că jucătorul acesta a evoluat mai puţin convingător în debutul campionatului greşind de mai multe ori decisiv. Am fost supărat, dar mi-a trecut. Nu sunt un tip ranchiunos. L-am reprimit la echipă, am şi vorbit cu el. Cu o oră înainte de meci i-a spus secundului meu, Dinu că el nu poate juca că e prea nervos şi nu vrea să mai facă vreo prostie. Că e mai bine să stea în tribună. Cred că domnul Cardoso a învăţat de la Vranjes să nu-i convină statutul de rezervă. Practic, Cardoso a refuzat să se dezbrace, aşa că am avut patru rezerve. Am fost pus într-o situaţie incredibilă, dacă ştiam aş fi luat pe altcineva în lot de la Târgu-Jiu. Pentru mine gestul lui înseamnă refuz de joc. Până acum nu am dat amenzi la jucători, dar acum personal voi da cea mai mare amendă care îmi permite Regulamentul de Ordine Interioară. Nu se poate aşa ceva. E o jignire totală adusă tuturor, colegilor lui, mie ca antrenor dar şi conducerii. Ne-a lăsat cu ochii în soare şi asta mă deranjează”, a tunat Grig.

  „Nu-l voi mai primi la echipa mare, nu va merge nici la echipa a doua pentru că o să trebuiască să se antreneze singur pentru că de nervi ar putea să ia la bătaie pe cineva. O să meargă o perioadă să se pregătească singur până îi trec nervii şi îi vine mintea la cap”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii.

  Mai mult, Grigoraş spune că în mod normal, elevul său trebuia să aibă o altă reacţie având în vedere gafele pe care le-a făcut în trecut. „Cardoso ne-a scos multe puncte din buzunare la începutul returului. Nu era supărat şi nervos atunci când a greşit în trei meciuri la rând. Ba chiar bătea « cuba » cu ăla de la CFR. Atunci nu era nervos, acum este. Cu Cardoso în echipă, Pandurii a retrogradat. Are salariu mare, ar trebui să aibă o altă atitudine”, a mai spus Grig.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: