spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCe spune deputatul Dan Vîlceanu după bătaia cu Florin Roman

  Ce spune deputatul Dan Vîlceanu după bătaia cu Florin Roman

  Deputatul Dan Vîlceanu a declarat, marţi, cu privire la scandalul cu Florin Roman de pe holul Parlamentului, că a fost supus unui bullying din partea acestuia și a considerat necesar să pună capăt unui astfel de comportament, scoțându-l afară din sală.

  Politicianul gorjean spune că nu a încercat să-l muște și nici nu l-a lovit: „Domnul Roman a dorit să facă acest circ, nu are decât să facă. Aţi văzut imaginile, ele sunt mai urâte decât ceea ce s-a întâmplat în realitate, a fost o îmbrânceală de 7-8 secunde în care nu am încercat nici să îl lovesc şi nici nu l-am lovit. Dacă îmi arătaţi şi mie momentul în care l-am lovit cu genunchiul sau altceva nu mai spun nimic. Sunt imagini filmate, (…) îi spun ceva, atâta tot. Nu vreau să spun ce i-am spus, i-am spus ce mi-a spus şi dânsul. Nu au existat nici muşcături, nici lovituri”, a susţinut Vîlceanu, la Palatul Parlamentului.

  Deputatul Dan Vâlceanu spune că Florin Roman i-a adresat tot felul de jigniri: „Nu mă umple de mândrie acest incident, evident, dar, pe de altă parte, nici nu vin la Parlament să fiu înjurat. Dumneavoastră aveţi doar imaginile de pe hol, vă rog să luaţi şi imaginile din plen şi o să vedeţi că nu aveam niciun fel de legătură cu domnul Roman, chiar l-am salutat când a trecut pe lângă noi. S-a întors, a început să spună nişte lucruri, nu o să spun nici ce a spus domnul Roman, nu cred că acest bullying de Parlament poate continua fără ca nimeni, aşa cum ar trebui, un chestor sau cineva să vină să îl scoată pe domnul Roman afară din sală. Eu asta am făcut. I-au atras zeci de colegi atenţia, nu numai eu. Este un bullying de Parlament. Puteţi să întrebaţi şi alţi colegi. Nu vin la Parlament să aud asemenea cuvinte şi nu am vrut altceva decât ceea ce am făcut – să îl iau să îl duc afară din sală unde şi plecase”, a explicat Dan Vîlceanu, conform Agerpres.

  Deputatul a afirmat că nu are de gând să conteste sancţiunile pe care i le-a dat Biroul permanent: „A fost un incident, evident mă aşteptam să fiu sancţionat. De altfel, fiind parte a acelui incident, era normal să fiu sancţionat”.

  Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, propunerea Comisiei juridice de penalizare a lui Dan Vîlceanu cu sancţiunea maximă de reducere cu 50% a indemnizaţiei pe o perioadă şase luni şi limitarea timp de trei luni la 10 secunde a luărilor de cuvânt în cadrul plenului.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!