spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCEO vrea acord-cadru pentru eliminarea deșeurilor medicale

  CEO vrea acord-cadru pentru eliminarea deșeurilor medicale

  Complexul Energetic Oltenia are prea multe deșeuri medicale pentru a le elimina singur. Astfel, au fost prevăzute fondurile necesare în bugetul pe acest an pentru eliminarea tuturor deșeurilor de natură medicală rezultate din activitatea cabinetelor sanitare din incinta subunităților miniere și a sucursalelor electrocentrale.

  Primele sume alocate sunt pentru achiziția serviciilor de colectare, transport și eliminare a deșeurilor medicale de la două termocentrale. Acestea sunt: Sucursala Electrocentrale de la Ișalnița și Sucursala Electrocentrale de la Turceni.

  Acordul cadru va avea o durată de 24 de luni. Va viza perioada anilor 2023 și până la finalul anului 2024. Colectarea, ambalarea și transportul deșeurilor medicale din punctele de lucru ale celor două sucursale de la Turceni și de la Ișalnița se va face lunar.

  Complexul Energetic Oltenia are peste 11.000 de salariați și deține cabinete medicale în carierele miniere și în termocentrale. De asemenea, beneficiază de servicii de asistență medicală din partea prestatorului Med Serv Min Târgu Jiu. Angajatorul este obligat să asigure asistență medicală primară, în funcție de evenimentele care se produc în carierele miniere și la nivelul termocentralelor, sau de nevoile medicale ale angajaților.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!