spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăNationalCiolacu: Controale la toate stațiile GPL din țară și schimbarea legislației

  Ciolacu: Controale la toate stațiile GPL din țară și schimbarea legislației

  Premierul Marcel Ciolacu a anunțat controale la toate stațiile GPL din țară, în urma dezastrului de la Crevedia, în care un lanț de explozii la o astfel de stație a dus la morți, răniți și case distruse. De asemena, a anunțat că vinovații vor plăti și legislația va fi schimbată, dacă va fi nevoie.
  Aceste anunțuri au fost făcute de premier duminică, după ce a mers la fața locului, pentru a se asigura că se face totul pentru ca localnicii afectați să fie ajutați.
  „Am mers la Crevedia ca să mă asigur că toți oamenii afectați de explozie au unde să stea la noapte și că vor fi ajutați să își repare casele. Vom evalua pagubele și vom acorda un sprijin din fondul de rezervă al Guvernului.
  Vreau să fiu foarte clar: toți vinovații direcți sau morali pentru această tragedie vor plăti, indiferent cine sunt și ce funcții ocupă. Legea trebuie aplicată la virgulă!
  De mâine, toate stațiile GPL din țară vor fi verificate, iar cele care nu sunt conforme vor fi închise pe loc. Dacă este nevoie de modificări legislative le vom face rapid prin ordonanță de urgență.”

  https://www.facebook.com/CiolacuMarcel
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!