spot_img
18.1 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertTurneul amical de la Târgu Jiu a fost câștigat de echipa gazdă

  Turneul amical de la Târgu Jiu a fost câștigat de echipa gazdă

   CSM Târgu Jiu a câştigat prima ediţie a turneului amical dotat cu „CUPA CSM TÂRGU JIU”, care a avut loc în weekend-ul trecut în Sala Sporturilor din municipiu. În ultima zi a competiţiei echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus şi în faţa formaţiei Activ Prahova Ploieşti cu scorul 26-25. CSM Târgu Jiu a câştigat trofeul cu trei victorii din tot atâtea meciuri. Cupa a fost înmânată echipei câștigătoare de către Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. Ira Zinatullina, de la CSM Târgu Jiu, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a competiţiei. La turneul de la Târgu Jiu au fost invitate să participe Unirea Slobozia, Activ Prahova Ploieşti şi CNE Râmnicu Vâlcea.

  Meciul cu Activ Prahova Ploieşti a fost cel mai dificil

   

  Ultimul meci, împotriva formației Activ Prahova Ploieşti a fost și cel mai dificil.

  Meciul a început într-o notă de echilibru, cum de altfel s-a desfăşurat întreaga partidă. Tabela a fost deschisă de echipa oaspete, iar, de la echipa gazdă, Ira Zinatullina a fost cea care a deschis seria golurilor pentru CSM Târgu Jiu. Prima parte a meciului s-a încheiat la o diferență de doar un gol, 11-10, în favoarea echipei gazdă.

  CSM Târgu Jiu a început mai bine partea secundă cu o nouă serie de trei goluri consecutive, reușind să se desprindă la 14-10. Până la jumătatea reprizei secunde, CSM Târgu Jiu şi-a menţinut în permanenţă un avantaj de două goluri pe tabelă, dar Prahova nu a cedat şi s-a apropiat la un gol. CSM Târg Jiu s-a menținut în permanență în avantaj, la două goluri. Cu un minut înainte de finalul jocului, prahovencele ajung din nou la un gol diferenţă, scor 25-24. În ultimul minut Iulia Andrei înscrie şi înclină balanţa în dreptul CSM Târgu Jiu. Prahova înscrie la ultima fază, dar victoria le revine gorjencelor, la limită, scor 26-25.

   

  „În privința jocului mai avem de muncit“

   

  Liviu Andrieş, antrenorul CSM Târgu Jiu, spune că jocul nu l-a mulțumit: „În privința rezultatelor sunt mulțumit, dar în privința jocului mai avem de muncit. S-a văzut că nu suntem puși la punct pentru a prinde forma maximă. Mă bucur că după acest turneu nu am avut accidentări. A fost un turneu util pentru că mai avem o săptămână până la reluarea campionatului. Suntem în discuții cu mai multe jucătoare, dar timpul este scurt“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: