spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu a câștigat Turneul Memorialului „Mircea Paşek”

  CSM Târgu Jiu a câștigat Turneul Memorialului „Mircea Paşek”

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a câștigat prima ediție a Turneului Memorialului „Mircea Paşek”, care s-a desfășurat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu a reușit să se impună și în cel de al treilea meci. Formaţia pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut, la limită, de CSU Cluj Napoca, scor 25-24, la pauză 11-10.

  CSM Târgu Jiu a început mai greu partida, asta și ca urmare intensității meciurilor pe care le-au susținut până acum. CSU Cluj a dominat uşor primele 20 de minute ale primei reprize, când a condus pe tabela de marcaj. Gorjencele au început să dea semne de revenire pe finalul primei părţi şi au reuşit să intre în avantaj la pauză, scor 11-10.

  Repriza secundă a debutat sub semnul echilibrului. Rând pe rând cele două echipe au trecut la conducere pe tabela de marcaj. Echilibrul s-a menţinut până aproape de minutul 55. Ultima parte a meciului a aparţinut echipei din Târgu Jiu, care a gestionat mai bine finalul jocului şi a reușit să se impună cu 25-24.

  Jucătoarea turneului

  Chiar înainte de debutul meciului, fosta jucătoare a CSM Târgu Jiu, Marina Dumanska, a fost felicitată de oficialii clubului gorjean, care i-au dăruit un buchet de flori la zi aniversară. Dumanska a împlinit 21 de ani.

  La finalul partidei a avut loc şi festivitatea de premiere. Corona Braşov a fost echipa care a lipsit de la premiere, echipa ardeleană plecând ceva mai devreme spre casă.

  Premierea a fost efectuată de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, dar şi de expertul sportiv, coordonator al secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieş. Prima cupă a fost decernată pentru cel mai bun portar al competiţiei, trofeu adjudecat de fosta jucătoare de la Târgu Jiu, actualmente compenentă a grupării CSU Cluj Napoca, Marina Dumanska. Titlul de cea mai bună marcatoare a turneului a revenit Annei Ivanenko, jucătoarea CSM Târgu Jiu.

  Titlul de cea mai bună jucătoare a turneului a revenit tot unei handbaliste de la Târgu Jiu, Sabine Klimek.

  Pe echipe, locul 4 a revenit formaţiei CSU Cluj Napoca, locul 3 a fost ocupat de CSU Oradea, în timp ce Corona Braşov a ocupat locul 2.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: