spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu a transferat un baschetbalist israelian

  CSM Târgu Jiu a transferat un baschetbalist israelian

  Baschetbalistul israelian Noam Weinberg, cu origini românești, este noul jucător al echipei de baschet al CSM Târgu Jiu. Oficialii clubului gorjean au ajuns la o înțelegere cu baschetbalistul în vârstă de 24 de ani, care deține și pașaport românesc, valabil până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an, dacă echipa va rămâne în Liga Națională.

  Noua extremă de forță a grupării gorjene vine din campionatul Austriei, unde a evoluat pentru BK IMMOunited Dukes. În prima ligă din Israel, Noam Weinberg a evoluat pentru Bnei Ofek Dist Herzeliya și Maccabi Next Urban Haifa.

  „Noam ne va ajuta să avem un roster mai bun. Ne dorim să se adapteze rapid şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat antrenorul croat Kresimir Basic despre noul jucător al CSM Târgu Jiu.

  Jucătorul israelian a fost astăzi prezentat în cadrul unei conferințe de presă, ocazie cu care a și semnat angajamentul cu CSM Târgu Jiu.

  „În Israel a evoluat la două echipe importante“

  Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene, este convins că Noam, un jucător de poziţie 4-3, unde CSM Târgu Jiu a avut ceva probleme în acest sezon, va ajuta clubul gorjean la îndeplinirea obiectivului: „Este un jucător israelian cu paşaport românesc. Avem o înţelegere valabilă până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an, asta şi dacă echipa va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul. Noam este un jucător tânăr, posesor de paşaport românesc, lucru pe care l-am descoperit recent. A fost alături de noi de câteva zile şi am decis să încheiem această colaborare. Este un jucător care poate să schimbe un pic energia pe care o avem pe teren, un jucător de poziţie 4-3, unde noi am avut probleme şi sper că o parte dintre ele să se rezolve prin acest transfer. Este o noutate şi pentru el, în Israel a evoluat la două echipe importante, dar și în prima ligă din Austria, astfel că noi credem că este o adiţie care ne va ajuta la îndeplinirea obiectivului”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: