spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăNews AlertDavid Popovici: „Cred că am făcut mai mult ca o gorilă, a...

  David Popovici: „Cred că am făcut mai mult ca o gorilă, a fost un instinct animalic!” – după medalia de aur la Roma

  Tânărul înotător român David Popovici  a câștigat medalia de aur în proba de 100 metri liber la Campionatele Europene de la Roma, iar odată cu medalia a devenit și cel mai rapid din istorie la această probă, doborând recordul mondial al brazilianului Cesar Cielo, a anunțat sport.ro. David Popovici a oferit și câteva declarații savuroase după cursa de la Roma. 

  La conferința de la final, lui David i s-a spus că au trecut 4.760 de zile de la momentul în care Cesar Cielo stabilea recordul mondial anterior la proba de 100 m liber. Înotătorul a rămas însă pertinent în declarații, spunând că încă mai are lucruri de perfecționat, în ciuda faptului că a strălucit atât la Campionatele Europene, cât și la cele Mondiale.

  Totodată, românul a fost întrebat care au fost primele sale gânduri odată cu încheierea cursei și a recunoscut că s-a surprins și pe el pentru modul în care a reacționat, spunând că „a fost un instinct animalic”.

  „La final m-am asigurat că văd bine tabela. Nu am fost extraordinar de surprins. Știam că sunt suficient de rapid. Dar m-am bucurat foarte tare. A fost euforia făcându-și efectul. Cred că am făcut mai mult ca o gorilă la final, a fost un instinct animalic. Cine știe ce mi-a venit…”, a spus David.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: