spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews AlertDE RÂS! Mascații au greșit adresa și au intrat peste o bătrânică

  DE RÂS! Mascații au greșit adresa și au intrat peste o bătrânică

  Anchetatorii care au efectuat o percheziție imobiliară la domiciliul fostului secretar de stat Horațiu Anghelescu nu și-au făcut temele de acasă. Aceștia au întârziat o oră până și-au îndeplinit misiunea, deoarece au greșit adresa și au dat buzna peste o bătrânică de 67 de ani.

  Perchezițiile urmau să fie efectuate pe strada Alexandru Sahia, la numărul 10A și nu la 10, unde locuia liniștită bătrânica. Femeia a încercat timp de o oră să convingă autoritățile că nu are nicio legătură cu persoana în cauză. După o oră de discuții, polițiștii și-au dat seama că au greșit adresa.

  „Este o problemă de cadastru, ambele adrese fiind corecte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău, Doinița Mihalache.

  Bătrânica în vârstă de 67 de ani a povestit cu groază  și cu ochii în lacrimi scenele prin care a trecut, din momentul în care s-a trezit cu mascații în casă, peste ea. ”Nu pot să mă liniștesc. Au intrat peste mine și mi-au spus că îmi pun cătușele”, a spus femeia reporterilor presei locale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: