spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, eliminată din Cupa României

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, eliminată din Cupa României

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a cedat și în cel de al doilea meci din cadrul Grupei E, din prima fază a Cupei României, în fața SCM OHMA Timișoara, scor 72-80. Cu două meciuri pierdute, echipa lui Claudiu Alionescu a părăsit Cupa României.

  A fost un meci extrem de echilibrat în cea mai mare parte a sa, cu numeroase răsturnări de situație pe tabela de marcaj. Jucătorul american Shamiel Stevenson, de la CSM Târgu Jiu, a marcat 27 de puncte, dar nu a fost suficient ca echipa târgujiană să câștige meciul și să meargă mai departe în Cupa României.

  Primul sfert a fost adjudecat de bănățeni la limită, scor 17-18. În al doilea sfert, CSM Târgu Jiu a reușit să preia conducerea 32-29, dar echipa bănățeană a încheiat mai bine a doua repriză și a intrat în avantaj, 36-44.

  În sfertul trei, CSM Târgu Jiu a revenit în joc și a reușit să se apropie de SCM OHMA Timișoara, scor 55-60, înainte de actul decisiv. În debutul actului decisiv, Porter Troupe, Shamiel Stevenson și Tyler Creammer readuc CSM Târgu Jiu în avantaj, scor 64-61. Timișoara găsește soluții și revine în avantaj, scor 64-65. Andriy Agafonov, de sub panou, face 66-65. Bănățenii au două minute de joc bune și se distanțează pe tabelă, scor 66-72. Seria Timișoarei este întreruptă de Shamiel Stevenson, scor 68-72, în timp ce Porter Troupe înscrie pentru 69-75. Elevii lui Alionescu încearcă să se apropie de adversar, dar timpul se scurge în favoarea bănățenilor. Octavian Ilie și Shamiel Stevenson înscriu de la libere și tabela indica 70-77. Timișoara închide meciul cu un coș de 3p și câștigă meciul: CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara 72-80.

  „Am pierdut lupta la recuperare fără drept de apel“

  Claudiu Alionescu, antrenor principal CSM Târgu Jiu, a precizat că echipa sa a stat foarte prost la capitolul recuperare: „Cred eu că am făcut un meci bun astăzi. Să nu uităm că am jucat două meciuri în 24 de ore, iar pentru asta aș vrea să-i felicit pe jucători pentru efort și implicare. În același timp am pierdut lupta la recuperare fără drept de apel, iar 18 recuperări ofensive înseamnă enorm de mult. Cred însă că am făcut cel puțin o a doua repriza bună, dar din păcate victoria a revenit meritat Timișoarei. Arătam un pic mai bine ca și echipă după aceste două meciuri și ăsta este un lucru bun”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: