spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, iunie 1, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de pregătire de...

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de pregătire de la Zalău

  CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de pregătire de la Zalău. În ultima partidă disputată sâmbătă, 6 august, echipa noastră a pierdut în faţa unguroaicelor de la Bekescsaba NKSE. Echipa din prima ligă a Ungariei s-a impus cu 35-29, după ce, la pauză, tabela indica egalitate, scor 16-16.

  În ciuda eşecului, pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş a fost un nou test util. Prima parte a confruntării cu echipa maghiară a fost una echilibrată, cele două combatante au intrat la vestiare la egalitate, scor 16-16. După pauză, echipa din Ungaria a fost ceva mai inspirată şi a avut un final mai bun, reuşind să se impună cu 35-29.

  CSM Târgu Jiu a mai disputat vineri alte două partide, în cadrul turneului de la Zalău. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a avut parte de două dueluri tari, cu echipe care evoluează în Liga Florilor, HC Zalău şi CSM Slatina. În prima confruntare, CSM Târgu Jiu a pierdut în faţa echipei gazdă, HC Zalău, cu 32-29, iar în al doilea meci al zilei, echipa din Târgu Jiu a terminat la egalitate cu CSM Slatina, scor 19-19.

  Antrenor: „Am văzut și lucruri bune și mai puțin bune“

  Principalul echipei, Liviu Andrieş, a tras primele concluzii, după turneul de la Zalău: „Un turneu bun de pregătire, în care am văzut și lucruri bune și mai puțin bune, pe cele din urmă trebuie să le corectăm. Mai avem timp pentru a le corecta. Mai trebuie lucrat atât la partea fizică, cât și la cea tehnico-tactică, dar, în concluzie suntem pe un drum bun, dar asta nu trebuie să ne mulțumească și trebuie să ne facă să muncim și mai mult, pentru a reuși să facem o echipă competitivă. Am avut și ceva probleme medicale, dar nu grave și pentru asta ne bucurăm”.

  În cele trei meciuri din cadrul turneului, Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie. Au lipsit Sabine Klimek, Vanessa Predescu şi Cristina Popovic.

  Pentru CSM Târgu Jiu urmează alte două partide de pregătire, ambele cu Măgura Cisnădie, pe 13-14 august. Cele două meciuri se vor disputa pe terenul echipei din Cisnădie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: