spot_img
15 C
Târgu Jiu
luni, februarie 26, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEnergia, croită pe victorie

  Energia, croită pe victorie

  Antonis Constantinides spune: „Suntem foarte aproape de o reușită foarte mare pentru clubul Energia”

  Echipa de baschet Energia se află în fața unei noi performanțe. târgujienii pot obține în această seară cu începere de la ora 19.00 biletul pentru primăvara europeană, o calificare ce aduce faimă atât clubului cât și jucătorilor de la Energia. „Este o participare de succes în cupele europene. Am avut de călcat în urme foarte mari lăsate de anul trecut și facem cu brio”, a declarat Dragoș Andrei, jucătorul Energiei înaintea meciului cu AEK Larnaca.

  Gata de calificare

  sport-02-24Biletul pentru primăvara europeană a fost rezervat. Pare o formalitate până ce pe acel tichet va fi pus numele Energiei care astfel va decola spre faza a doua grupelor din Europe Cup. Dar, pentru a obține această calificare, gorjenii trebuie să treacă de AEK Larnaca. „Nu este nimic jucat deocamdată. Știm foarte bine că în cazul în care vom obține victoria în meciul cu AEK, nu numai că vom fi 100% calificați, dar ne vom califica de pe primul loc. Consider că suntem foarte aproape de o reușită foarte mare pentru clubul Energia. Anul trecut am reușit să ajungem până în Final 4, dar trebuie să știți că nu este chiar așa de ușor pentru orice echipă să obțină, al doilea an la rând, calificarea din grupe. Probabil pare străin pentru multă lume ceea ce spun, și anume faptul că pentru al doilea an consecutiv noi reușim să obținem o calificare din grupe. Poate lumea din Tg-Jiu nu este conștientă de importanța reușitei. Trebuie să jucăm 40 de minute foarte bine, să fim concentrați și să tratăm cu mare importanță fiecare detaliu împotriva adversarului de mâine. Când am făcut o analiză a echipelor din grupa noastră, după tragerea la sorți, am spus că Larnaca este o echipă competitivă și va fi un adversar foarte dificil. Conform rezultatelor, după noi, Larnaca pare să fie cea mai puternică echipă din grupă”, a declarat Antonis Constantinides.

  „Prioritatea…”

  Tehnicianul Energiei merge mai departe și spune că echipa sa a fost una dintre cele mai bune din grupă. „În linii mari, grupa în care participăm anul acesta, am putea spune că este la fel de puternică… ca și cea din primul tur de anul trecut din EuroChallenge. Nu ne-am așteptat la evoluțiile echipei din Astana. Ne așteptam să fie mult mai puternică, ținând cont de evoluțiile de anul trecut și de bugetul echipei din Astana. Prioritatea este să obținem calificarea și victoria în meciul de mâine. Și pentru AEK Larnaca este un meci decisiv. Ei au două meciuri în deplasare, la noi, apoi în Kosovo. Probabil ei consideră că la Tg-Jiu este mai ușor să câștige, astfel că trebuie să ne concentrăm la acest meci și să obținem victoria”, a încheiat Constantinides.

  Articolul precedent
  Articolul următor
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: