spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEnergia în fugă spre play-off

  Energia în fugă spre play-off

  Şi echipa de baschet de la Energia are meci în campionat. Elevii pregătiţi de Slobodan Nikolic vor juca sâmbătă seara contra celor de la Miercurea Ciuc în deplasare. O partidă pe care antrenorul sârb al gorjenilor nu concepe să nu o câştige. „Trebuie să abordăm meciul serios. Nu contează că adversarul este pe penultima poziţie în clasament cu două victorii. E un meci greu, întâlnim o echipă periculoasă. Dacă le dăm şansa să joace vom avea probleme. Trebuie să fim foarte atenţi în apărare pentru că Ciucul a marcat 61 de puncte în 20 de minute la Piteşti. E un semnal de alarmă”, spune Nikolic.

  Acesta îşi face deja calcule pentru play-off. „Următoarele patru partide sunt foarte importante pentru noi. Putem spune că sunt meciuri cheie pentru noi pentru calificarea în play-off. Avem acum în deplasare cu Ciucul, apoi acasă cu Craiova şi în deplasare cu Dinamo. Vorbesc mai mult despre acestea pentru că sunt şi dispuse într-un ciclu de sâmbătă-miercuri-sâmbătă. Apoi vine şi meciul de acasă cu Sibiul. Dacă vom învinge în următoarele trei meciuri, şi sunt optimist şi cred că o vom face, atunci pot spune că 90% suntem aproape de play-off”, spune Nikolic. acesta trăieşte încă eşecul de anul trecut atunci când oltenii au ratat şansa de a intra la finalul sezonului regulat în primele opt locuri. „Anul trecut am ratat play-off-ul din cauza unui singur meci, ne-a lipsit o victorie. Asta ne motivează. Sunt sigur că, dacă vom ajunge în play-off, echipa este capabilă de o surpriză. Echipa are nevoie de sprijinul antrenorului, de aportul galeriei. Simt că putem face o surpriză în play-off”, a mai spus Nikolic.

  Nu e îngrijorat de Darby

  Din punctul de vedere al multora, dar şi al antrenorului, jucătorul american Louis Darby este important iar forma sportivă a ultimului nu-i dă emoţii lui Nikolic. „Şi sezonul trecut, după Crăciun, Darby a avut nevoie de timp pentru a reintra în ritm, e vorba de circa 10 zile. Această problemă va fi rezolvată mai ales că am avut un meci puternic cu Mediaşul acasă”, a mai spus Nikolic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: