spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEuroparlamentar: „A început sezonul de vânătoare în PNL?”

  Europarlamentar: „A început sezonul de vânătoare în PNL?”

  Atacurile furibunde lansate de unii politicieni PNL, în ultimul timp, la adresa premierului Marcel Ciolacu, îl face pe europarlamentarul PSD Mihai Tudose, fost premier al României, să tragă concluzia că a început vânătoarea de locuri pe listele pentru alegerile din 2024.

  Europarlamentarul Mihai Tudose, care este și vicepreședinte al PSD, a postat pe pagina sa de Facebook un scenariu, din care reiese că niște liberali „deștepți” îi pun pe alții „mai puțini deștepți” să-l atace pe Ciolacu, cu scopul de a destabiliza colaborarea dintre președintele PSD și președintele PNL, Nicolae Ciucă, cei doi ce sunt nevoiți să colaboreze în coaliție, pentru ca Guvernul să funcționeze. Mai mult, potrivit scenariului lui Tudose, se urmărește schimbarea, în curând, a lui Ciucă de la conducerea PNL. „În ultimele zile asistăm la “atacuri” suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor “lideri marcanți” pnl. Ce-i mână pe ei în luptă? Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor! Și nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde € în ultimii trei ani… Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniștri… și nu președintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor! Și atunci oare ce i-a apucat?!? Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care niște băieți deștepți din PNL pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Și apoi să-și valorifice experiența recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)….” a scris europarlamentarul Mihai Tudose pe Facebook.

  Cotinuând pe aceeași logică, social-democratul vede un viitor sumbru pentru PNL, pentru care ar urma o catastrofă la europarlamentare și o schimbare de gardă pe listele electorale, dar și pentru funcțiile din Guvern. „După catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Și între timp să vrei să lași impresia că-ți pasă de țară……. Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina…( cu moderație la consumul de energie căci ați avut “grijă” și de asta!)” a mai scris Tudose.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!