spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăNews AlertGorjeanul Alexandru Beșliu, campion național de juniori

  Gorjeanul Alexandru Beșliu, campion național de juniori

  Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, legitimat la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii, este noul campion național de juniori la categoria 97 de Kg. Acesta a concurat, la finalul săptămânii trecute, în cadrul Finalei Campionatului Național Individual de Juniori de la Târgu Mureș. Competiția s-a desfășurat în perioada 12-14 noiembrie. Alexandru Beșliu și-a încheiat perioada de juniorat cu un nou titlu de campion național, campionatul de la Târgu Mureș fiind ultimul concurs în care a concurat la nivel de juniori.

   

  Antrenor:  „Și-a dominat clar adversarii“

   

  Sportivul este pregătit de Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase. „Și-a dominat clar adversarii. Alex și-a confirmat statutul de favorit și a câștigat titlu de campion național fără emoții. Și-a dominat clar toți adversarii pe care i-a întâlnit. Vreau să-l felicit pe Alex, care este un real examplu pentru toți, pentru tot ceea ce face în acest sport și vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care fac posibil ca el să rămână în continuare în județul Gorj”, a spus antrenorul Mădălin Gorjanu, care l-a felicitat pe Alexandru Beșliu pentru modul în care și-a încheiat perioada de juniorat.

  Alexandru Beșliu l-a învins în finală pe Mircea Fabian de la CSM Călărași.

   

  „Mi-am îndeplinit dorința de a rămâne campion național de juniori“

   

  Alexandru Beșliu a spus că titlul obținut este foarte important pentru el și că-i dă speranțe pentru obținerea de performanțe și la seniori: „Înseamnă foarte mult pentru mine. A fost ultimul meu an de juniorat și mi-am dorit să închei această perioadă așa cum se cuvine. Mi-am dorit foarte mult acest titlu. Am concurat împotriva unor sportivi foarte buni. Nu a fost deloc ușor, dar m-am mobilizat foarte bine și mi-am îndeplinit dorința de a rămâne campion național de juniori ca și în anii precedenți“.

  Acesta va participa la o competiție puternică la sfârșitul acestui an: „Urmează competiția de la sfârșitul lunii, dar de data aceasta la seniori. Sper să mă refac destul de repede pentru această competiție și să aduc un rezultat notabil pentru orașul Târgu Jiu“.

   

  Vrea să le demonstreze tinerilor din Gorj că sportul poate avea un rol important

   

  Luptătorul Alexandru Beșliu: În ceea ce privește planurile, îmi doresc să am din ce în ce mai multă putere de muncă pentru a demonstra tinerilor din Gorj că sportul poate avea un rol important în viața lor și le poate aduce multe satisfacții. Îmi doresc să am lângă mine persoane care își doresc să facă ceva pentru sport și să sprijine și această disciplină, despre care cred eu că este foarte importantă. Mulțumesc tuturor persoanelor care m-au sprijinit și care au fost mereu alături de mine, mai ales când aveam nevoie, și care m-au îndrumat către calea succesului.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: