spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăNews AlertGrig îşi laudă elevii: „Am în echipă profesionişti 100%”

  Grig îşi laudă elevii: „Am în echipă profesionişti 100%”

  Tot tehnicianul susţine: „Sper să se rezolve şi problema cu datoriile şi să începem liniştişţi viitorul sezon”

  Mai sunt aproape două săptămâni şi începe Liga 1. La finalul săptămânii viitoare, fotbalul din Liga 1 revine în prim plan cu prima etapă, rundă care va fi stabilită chiar astăzi la tragerea la sorţi ce va avea loc la sediul Ligii, de la ora 11.00. Ei bine, recent, a luat sfârşit perioada de pregătire din Slovenia, acolo de unde gorjenii s-au întors neînvinşi în amicale. Cu două victorii şi alte două remize, gorjenii s-au „dopat” cu încredere chiar înaintea unui sezon extrem de important pentru viitorul clubului.

  sport-01-12

  „Băieţi de caracter”

  La finele unui stagiu de pregătire reuşit, antrenorul Grigoraş nu avea cum să se declare nemulţumit de randamentul elevilor săi. „Sunt foarte mulţumit de cum a decurs pregătirea. S-au comportat exemplar, au avut atitudine atât la jocuri cât şi la antrenamente”, spune Grig. Acesta subliniază faptul că elevii lui au lăsat problemele la o parte şi s-au concentrat pe fotbal. „Nu a fost uşor, ei au plecat în cantonament fără antrenor principal, apoi am venit noi, dar au dat dovadă de profesionalism. Vă spun ceva, e foarte greu să treci peste anumite aspecte, şi aici vorbesc de bani când şti că nu ţi-au mai luat salariul de nu ştiu cât timp. Sunt băieţi de caracter”, a declarat Grigoraş. Ei bine, antrenorul principal al pandurilor face lobby ca în cel mai scurt timp elevii lui să mai primească nişte bani. „Sper ca în cel mai scurt timp să mai rezolvăm din aceste probleme, o să intre banii din drepturile tv şi încep să se liniştească şi băieţii puţin înainte de startul sezonului”, a mai punctat Grig.

  De moral

  Întrebat în legătură cu meciurile amicale disputate în Slovenia, Grig s-a arătat mulţumit de modul cum a decurs pregătirea. „Rezultatele din amicale contează la moral. Este foarte important acest factor moral”, a mai menţionat tehnicianul pandurilor care mai cere şi răbdare din partea fanilor. „Au plecat jucători importanţi, jucători care au demonstrat prin evoluţia de anul trecut că sunt valoroşi. Cei care au rămas au demonstrat că se poate, poate nu la acelaşi nivel, dar trebuie păstrată o anumită linie”, a mai spus Grigoraş.

  Au vrut un atacant de la Celtic

  Invitat în studioul Dolce, Narcis Răducan a anunţat că a intenţionat să aducă un atacant foarte bun, însă care nu avea o viaţă sportivă în regulă. „Am fost aproape de aduce un atacant care a jucat la Celtic. Era foarte bun, marca goluri multe și chiar ne întrebam de ce vrea să vină în România. Aproape ajunsesem la un acord cu el și am decis să ne mai interesăm la Celtic despre el. Ne-au spus că dacă îl aducem trebuie să avem grijă la toată băutura și la toate femeile din oraș. Am renunțat la transfer. Nu eram pregătiți să evacuăm orașul”, a declarat Răducan.

  De azi la muncă

  Târgujienii vor reveni astăzi la muncă, la Târgu-Jiu. Începând cu orele 18.00, elevii lui Grig se vor pregăti pe terenul trei din Complexul Sportiv, urmând ca la finalul săptămânii să joace un ultim amical la Rm. Vâlcea. „O să vină toţi. Un lucru îmbucurător e că nu avem probleme cu accidentările. Nu ni s-a accidentat niciun jucător în cantonament, a avut Filip Mrzlajk mici probleme la spate, dar s-au rezolvat”, a mai punctat Grig.

  Azi se face ţintarul

  Tot astăzi, de la ora 11.00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal va avea loc Adunarea Generală a LPF. Ședința va fi urmată de tragerea la sorți a sezonului competițional 2016-2017 a Campionatului Național Liga 1 Orange, preconizată să înceapă la ora 13.00 și care se va încheia cu o conferință de presă.Astfel, astăzi se va stabili ţintarul pentru ediţia viitoare a Ligii 1, ediţie care va începe la finalul săptămnii viitoare cu prima etapă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: