spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăNews AlertHandbalistă de la CSM Târgu Jiu, evoluție remarcabilă la naționala de junioare

  Handbalistă de la CSM Târgu Jiu, evoluție remarcabilă la naționala de junioare

  Naționala de junioare a României, în cadrul căreia evoluează o jucătoare de la CSM Târgu Jiu, s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin U18 din Macedonia de Nord.

  România a câștigat primele două meciuri din Grupa E, cu Guineea, scor 39-27, și cu Slovenia, scor 35-25 și și-a asigurat calificarea în următoarea fază a competiției. Bucuria calificării este cu atât mai mare cu cât Vanessa Predescu, jucătoare CSM Târgu Jiu, a contribuit din plin la calificarea României. „Extrema stângă venită în această vară la CSM Târgu Jiu a reuşit să marcheze în ambele meciuri. Felicităm echipa Națională de junioare a României pentru calificare și o felicităm pe Vanessa Predescu pentru contribuția adusă la această performanță“, se arată pe site-ul CSM Târgu Jiu.

  Două victorii

  România a fost repartizată în Grupa E, alături de Țările de Jos, Slovenia și Guineea. Duminică, 31 iulie, tricolorele au debutat în forță la Campionatul Mondial de handbal din Macedonia de Nord și s-au impus, fără probleme, în prima partidă cu Guinea, scor 39-27, la pauză 19-13. Vanessa Predescu, jucătoare CSM Târgu Jiu, a contribuit din plin la prima victorie a României. Extrema stângă venită în această vară la Târgu Jiu a reuşit trei goluri în meciul cu Guineea.

  Luni, 1 august, România a câștigat și cel de-al doilea joc disputat în grupa E, contra Slovenia, scor 35-25, la pauză 15-12, și tinerele handbaliste ale României au obținut biletele pentru grupele principale. Vanessa Predescu și-a trecut, din nou, numele pe lista marcatoarelor, reușind un gol în poarta Sloveniei.

  În ultimul joc din grupa E, fetele noastre vor întâlni Țările de Jos, marți, 2 august, de la ora 17.30, echipă care are și ea două victorii în grupă. Astfel, duelul cu olandezele devine un adevărat derby pentru prima poziție în Grupa E.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!