spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăNews AlertÎncepe măcelul!!!

  Începe măcelul!!!

  De luni începe măcelul!!! De luni, 8 ianuarie, începe anul electoral 2024. Ar fi început de la 1 ianuarie, dar, cu siguranță, politicienii au gândit (cu mici excepții) că nu-i creștinește să-i bombardeze pe alegători cu atacurile politice (multe mincinoase, dar mascate sub grija pentru cetățeni), în timpul Sfintelor Sărbători. Dar gata, a trecut și Sfântul Ioan, deci e liber la bălăcăreală, în lupta pentru voturi.

  Cum spuneam, începe măcelul. Opoziția va critica puterea, așa cum e și normal, cum se-ntâmplă-n toate țările necomuniste, dar mult mai virulent, de luni, pentru că se intră în anul electoral. Se intră-n linie dreaptă. Vor continua și atacurile între PNL și PSD, chiar dacă cele două partide sunt împreună la putere, pentru că vin alegerile, iar înțelegerile făcute pentru a se putea guverna țara expiră, deci e normal să tragă fiecare partid pentru el.

  Eu n-am nimic împotrivă, să fie măcel, dacă interesul țării cere asta! Să fie descoperite toate nelegiuirile, în interesul cetățenilor, iar vinovații să plătească! Dacă, însă, atacanții mint, acuzând fără dovezi, doar ca să dea-n cap altora, în scopul de a manipula populația și a câștiga alegerile, atunci e grav.  Totuși, românii nu sunt proști, iar minciunile acestora, o dată dovedite, se vor întoarce în chip de bumerang și le vor distruge carierele politice, pe care se dau de ceasul morții să și le clădească, sau să le consolideze.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: