spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertLoc fruntaș obținut de sportivii Clubului Budo Kan Karate Tg Jiu

  Loc fruntaș obținut de sportivii Clubului Budo Kan Karate Tg Jiu

  Pe data de 19 martie 2022 sportivii Clubului Sportiv Budo Kan Karate Tg Jiu au participat la CUPA ORASULUI SIMERIA, unde și-au dat concursul și alte 15 cluburi din țară.

  Clubul din Tg Jiu a avut o delegație de 54 de sportivi, din cele trei secții ale clubului: Secția de karate a orașului Turceni, Secția de karate a orașului Mătăsari și Tg Jiu. După o zi plină de emoții și oboseală, în urma rezultatelor obținute sportivii au reușit să califice clubul C.S BUDO KAN KARATE pe locul II în clasamentul cluburilor și au obținut și 67 medalii individuale.

  ”Sunt foarte mândru de reputația sportivilor în această competiție și pofta de victorie pe care au avut-o în această perioadă.

  Programul sportivilor este unul foarte încărcat, competițional vorbind. În luna aprilie lotul Clubului se va deplasa la Orăștie pentru Campionatul Cupa Dacicus, apoi în luna mai o să fie două campionate foarte importante: Cupa Gorjului, care va fi organizată de Clubul Sportiv Budo Kan Karate și în următoarea săptămână lotul va participa la Competiția internațională Cupa Stelele Aninei, în Orașul Anina” a declarat Zbora Ștefan, antrenorul clubului sportiv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: