spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertMeciurile de pregătire ale echipei de handbal CSM Târgu Jiu

  Meciurile de pregătire ale echipei de handbal CSM Târgu Jiu

  Foto: csmtargujiu.ro

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, care va debuta în Liga Florilor la sfârșitul lunii august, va disputa în perioada de pregătire o serie de meciuri amicale.

  „Vom avea o lună și ceva de pregătire. Este timp suficient.
  Am perfectat o serie de meciuri amicale pentru a ne suda cât mai mult și a ne înțelege cât mai bine în teren. Venind nouă jucătoare noi cu cele 11 de aici e clar că trebuie să se obișnuiască. Am perfectat două meciuri amicale cu Craiova. O dublă la Târgu Jiu, pe 25 iulie și returul la Craiova, pe 29 iulie.
  Urmează un meci la Rm. Vâlcea pe 1 august. Pe 5-6 august vom participa la un turneu la Zalău, la care vor participa echipele din Slatina, Zalău și o formație din Ungaria. Vom mai disputa două meciuri la Cisnădie și vom participa la un turneu acasă, 11-12 august“, a precizat Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

  Primul meci din campionat va fi foarte important

  CSM Târgu Jiu va juca primul meci din Liga Florilor, considerat unul dintre cele mai puternice din Europa, pe data de 28 august, împotriva echipei din Mioveni. Este considerat un meci foarte important, deoarece echipa din Mioveni este una dintre contracandidatele la retrogradare. „Vom întâlni echipa din Mioveni. Va fi obligatoriu să câștigăm meciul de debut, deoarece este una dintre echipele cu care ne vom lupta pentru menținerea în Liga Florilor. Au promovat în urmă cu patru ani și este singura echipă nou promovată care a rămas“, a mai spus Robert Bălăeț.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: