spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăNews AlertMisiune dificilă pentru CSM Târgu Jiu, în Liga Florilor

  Misiune dificilă pentru CSM Târgu Jiu, în Liga Florilor

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, nou promovată în prima ligă, va avea o misiune foarte dificilă în Liga Florilor, considerat unul dintre cele mai puternice campionate din lume.

  Dan Ilieș, coordonatorul secției handbal din cadrul CSM Târgu Jiu, a precizat că, în ultimii șapte ani, cu o singură excepție, toate echipele nou promovate au retrogradat:

  „O să încercăm să facem tot posibilul ca să rămânem în Liga Florilor, pentru că, după cum se știe, toate echipele care au promovat, mai puțin una, Dacia Mioveni, după un an s-au reîntors în Divizia a II-a. Va fi greu să ne menținem. În primul rând, va fi dificil de negociat cu jucătoarele, dar atuul nostru a fost seriozitatea. Ni s-a dus vestea, peste tot în țară, că suntem una dintre puținele echipe unde lucrurile sunt serioase“, a precizat Dan Ilieș, la o emisiune la 1 Plus Tv.

  „Vom avea un lot de aproximativ 18 jucătoare“

  Conducerea clubului din Târgu Jiu dorește să păstreze actualul nucleu de jucătoare, dar să și întărească echipa:

  „O să începem negocierile cu jucătoarele actuale. Cu câteva dintre ele avem contracte care se prelungesc și anul viitor. Am avut discuți cu unele dintre ele. Trebuie să plătim valoarea, astfel încât și fetele să fie mulțumite. O să încercăm să păstrăm nucleul nostru de bază, pentru că am format în acești ani un colectiv foarte unit și cred că ăsta a fost atuul nostru principal, și anume coeziunea de grup și atmosfera de la antrenamente. O să vedem câte sportive vom aduce și câte vor rămâne. O să aducem, cu siguranță, jucătoare, pentru a întări actualul lot. O să întâlnim echipe cu pretenții foarte mari, care se bat la titlu și la cupele europene. Vom avea un lot de aproximativ 18 jucătoare“, a mai precizat Dan Ilieș.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: