spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăNews AlertNiculae Bădălău: „ Modernizăm Sadu, creăm locuri de muncă”

  Niculae Bădălău: „ Modernizăm Sadu, creăm locuri de muncă”

  În urma vizitei efectuate sâmbătă, 18  mai,  la UM Sadu, Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a reconfirmat sprijinul față de revitalizarea activității uzinei. Alături de ministrul economiei, la această vizită, au mai participat președintele PSD Gorj, Mihai Weber, președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, dar și primarul orașului Bumbești Jiu.

  În timpul acestei vizite Niculae Bădălău, Ministrul Economiei, a declarat: „Vreau să vă spun că la Sadu nu avem o speranță, avem o certitudine. Modernizăm Sadu, creăm locuri de muncă. Vreau să-i mulțumesc doamnei premier pentru tot sprijinul din Guvern, vis a vis de buget și că avem banii pentru modernizarea UM Sadu”

  În același timp, primarul orașului Bumbești Jiu, a apreciat această vizită, mai ales că la UM Sadu în ultimii 10 ani nu a mai fost nici un ministru: „Este o vizită istorică, fiindcă la UM Sadu n-a mai venit nici un ministru de zeci de ani. Avem promisiunea certă că în perioada următoare banii vor fi alocați, astfel încât liniile tehnologice să fie înnoite și aduse la parametrii tehnici de care uzina are nevoie pentru a produce echipamente de ultimă generație și a deveni competitivă pe piață. Bugetul economiei, mai ales pe componenta de apărare, este un buget de zece ori mai mare, lucru care din punctul meu de vedere este unul istoric. Cred că România este în prag de a-și revitaliza industria de apărare, lucru care nu poate fi decât benefic pentru economia românească și pentru România în general”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: