spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăAdministratieNoi parcuri în Târgu Jiu. Vezi zonele vizate!

  Noi parcuri în Târgu Jiu. Vezi zonele vizate!

  Autoritățile din Târgu Jiu promit realizarea unor noi spații de relaxare în Târgu Jiu. După ce primarul Marcel Romanescu a fost acuzat că a transformat municipiul într-o imensă parcare, acum, conducerea Direcției de Investiții dă asigurări că spațiile verzi din cartiere vor fi mai generoase.

  Cinci parcuri din oraș vor intra, anul acesta, într-un proces amplu de reabilitare. Vorbim atât de locații vechi, ce vor fi îmbunătățite, cât și de spații noi ce urmează să fie amenajate.

  „De la bugetul local finalizăm proiectul de realizare a unui nou parc, în zona de nord a orașului. Este vorba de fostul traseul al mocăniței. Vorbim de un parc de 8 mii de mp. O zonă verde care se află la limita proprietății Universității, din Debarcader. Pe lângă acest parc, am dorit să realizăm și alte locații de relaxare, unde spațiul din cartier permite, a unui parc dedicat cu spații verzi, sisteme de irigații, iluminat, mobilier urban, cu ansamble de joacă, monitorizate video. O astfel de investiție se va realiza în zona Plopilor, un cartier aflat în modernizare. Au fost aprobați indicatorii economici pentru trei astfel de parcuri, unul în zona gării, parcul din zona Olari, spațiile verzi din zona Griviței, în zona restaurantului Runcu. Mai sunt două spații verzi programate pentru acest an, în cartierul Mioriței și, de asemenea, spațiile verzi din zona Săvinești-9 Mai”, a declarat Raul Chiriac, directorul pe Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: