spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăNationalUPDATE O româncă și o austriacă, ucise de rechini în Egipt

  UPDATE O româncă și o austriacă, ucise de rechini în Egipt

  Sursa foto: news.ro

  UPDATE

  Ministerul Afacerilor Externe din România a confirmat știrea că una dintre cele două femei ucise de rechini în Marea Roșie, într-o singură zi și la doar 600 m distanță, era româncă:

  „Potrivit informaţiilor transmise de autorităţile competente egiptene, în urma investigaţiilor realizate, a reieşit că decesul cetăţeanului român s-a produs în urma unui atac al unui rechin”, a confirmat MAE, citat de Agerpres.

  ȘTIREA INIȚIALĂ

  Două femei au fost ucise de rechini în Marea Roşie, în Egipt, relatează Reuters, care citează surse conform cărora una dintre ele este româncă, anunță news.ro. Până în prezent, Ministerul Afacerilor Externe român nu a oferit informaţii despre acest subiect.

  Două surse au declarat pentru Reuters că trupul unei turiste românce în vârstă de peste 40 de ani a fost descoperit la câteva ore de la atacul în care a murit o femeie de 68 de ani din Austria. Cele doup atacuri au avut loc la o distanţă de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei la Sahl Hasheesh, au spus sursele.

  Ministrul egiptean al Mediului a afirmat că un comitet a fost alcătuit pentru a examina circumstanţele atacurilor şi motivele ştiinţifice care s-ar putea afla în spatele acestora. Guvernatorul  Mării Roşii, maiorul general Amr Hanafi, a emis un ordin pentru suspendarea tuturor activitităţilor în zona unde au avut loc atacurile.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!