spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăNews AlertPandurii cu gândul la întăriri!

  Pandurii cu gândul la întăriri!

  Narcis Răducan spune: „Prioritatea clubului este să ne întărim”

  Cei de la Pandurii aşteaptă cu înfrigurare ultimele şase etape din acest sezon regulat care se joacă în această toamnă-iarnă pentru a vedea exact unde se vor clasa pentru a gândi strategia de transferuri pentru partea a doua a stagiunii. Nu este o noutate faptul că oltenii vor să prindă primele 6 locuri pentru a-şi trece în cont prezenţa în play-off, acolo unde chiar orice se poate întâmpla.

  sport-01-18

  Campanie în funcţie de loc

  Gorjenii prin vocea lui Edi Iordănescu şi-au anunţat intenţia pentru acest sezon. De fapt, vorbim de strategia ce va fi pusă în aplicare în pauza de iarnă. „Din păcate noul sistem competițional oarecum te limitează să planifici din timp campania. Totul ține de buget. Dacă vom fi în primele 6 echipe vreau să aducem 2-3 jucători care să vină și să aducă un plus de valoare, care să vină și să emită pretenții la primul 11. Vreau certitudini, nu să îi așteptăm, să vină și să ajute echipa și nu invers”, a comentat Edi Iordănescu. Tehnicianul chiar a dat din casă anunţând transferuri importante. „Avem nevoie de jucători experimentați pentru că se concentrează din punct de vedere valoric competiția, joci doar cu echipele de pe primele locuri și ai nevoie de soluții, de valoare. Dacă nu ne vom îndeplini obiectivul, e clar că și clubul se reorienteză nu vor fi dispuși să investească prea mult și atunci ne vom uita după alt tip de jucători”, a comentat Edi Iordănescu referindu-se la campania de transferuri.

  Nu vând şi vor să cumpere

  Ei bine, Narcis Răducan, şeful pandurilor a vorbit şi el despre această campanie de transferuri. Astfel, oficialul pandurilor anunţă faptul că nu este tentat să cedeze vreun jucător important, ci din contră, vrea să aducă jucători de calibru. „Prioritatea clubului este să ne întărim și nu să ne diminuăm șansele de a ajunge acolo unde ne-am propus. Sigur că există o anumită tentație de fiecare dată în acest sens, dar eu cred că avem mai mult de câștigat dacă ajungem în primele șase echipe, așa cum ne-am propus și o să încercăm să punctăm la capitolul încasări din transferuri în vară”, a mai punctat şi Narcis Răducan.

  „2-3 jucători”

  Întrebat dacă totuşi pe adresa clubului va veni o ofertă importantă pentru vreun jucător, Rpducan spune că orice are un preţ. „Acum, sigur că fiecare jucător are un preț și există și momente în care nu poți refuza unele oferte, dar, deocamdată, nu a venit acel moment și ca și cuvânt de ordine vrem să continuăm în această formulă. Probabil vom interveni pe anumite posturi unde, să zicem, am dovedit unele vulnerabilități. Nu sunt multe, pentru că lucrurile au mers bine, iar împreună cu Edi (n. red. – Edi Iordănescu), antrenorul echipei, vom și aduce 2-3 jucători care să îmbunătățească performanțele”, a mai punctat Răducan.

  „Sacrificii”

  Târgujienii nu vor să vorbească despre obiective măreţe, ceea ce este normal atâta timp cât încă echipa nu este 100% calificată în play-off. În plus, gorjenii au şi un mare handicap, joacă toate meciurile de acasă în deplasare la Severin. „Este proiectul Primăriei și dânșii știu mai bine care este nivelul. Noi ne dorim foarte mult să jucăm pe el, suferim mult în această perioadă și avem o motivație dublă să îl vedem gata făcut. Știm că nu este simplu. Și sacrificiul pe care-l facem cred că merită pentru că vom beneficia mulți ani de acum încolo, noi și sportul gorjean, de acest nou proiect, așa că nu rămâne decât să încurajăm cât putem ca lucrurile să meargă cât mai repede”, a încheiat Narcis Răducan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: