spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews AlertPandurii traşi pe tuşă!

  Pandurii traşi pe tuşă!

  Iordănescu şi Nicoară au fost suspendaţi pentru următoarele două etape

  Ieri, Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a luat decizia suspendării pentru două etape a antrenorului Edi Iordănescu, dar şi a jucătorului Viorel Nicoară. Primul a fost eliminat în timpul partidei, în timp ce al doilea a fost sancţionat prin oprirea carnetului după meci pentru comentarii jignitoare la adresa arbitrilor. Asta se arată din comunicatul Comisiei de Disciplină, însă gorjenii sunt decişi să facă recurs.

  sport-01-19

  Aspru judecat

  „Am fost dezavantajaţi în mod clar. A fost viciere de rezultat”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu după ce în meciul de la Iaşi echipa sa a pierdut pe mâna arbitrului Marius Avram, cel care l-a şi eliminat pe Edi Iordănescu în timpul primei reprize pentru protest la adresa arbitrajului. Însă, Comisia nu a fost indulgentă, şi chiar dacă antrenorul a fost audiat nu a fost şi iertat. Aşa că ieri s-a dat verdictul: două etape de suspendare plus o amendă de 630 lei. În această situaţie, Edi Iordănescu ar trebui să conducă echipa din tribună la meciurile de acasă cu Petrolul şi Concordia Chiajna, însă oltenii sunt decişi să facă recurs. „Din punctul meu de vedere este clar că vom face recurs. Sper că vom avea parte de înțelegere, sper să se ia o decizie care să aibă la bază o judecată bazată pe moralitate. Nu au fost acțiuni deplasate ale mele, a fost un simplu protest care are circumstanțe atenuante din cauza deciziilor care s-au luat, și nu mai e cazul să le reamintim. Nu am avut un limbaj deplasat, nu am avut nimic, și atunci chiar trebuie să se judece în sensul acesta dacă nu există cumva un paragraf în regulament care să permită o astfel de analiză, în ciuda faptului că în țările civilizate există și proba video, care te poate apăra, atunci să se schimbe regulamentul! Și nu pentru Iordănescu, ci spre binele fotbalului românesc. Sunt decizii normale și logice pentru ceea ce s-a întâmplat. La ce să mai sufere și alții după mine pentru o situație similară cu cea în care am fost eu”, spune Edi Iordănescu.

  Nicoară ars la buzunare!

  Dacă Iordănescu a fost eliminat pentru proteste, Nicoară se pare că ar fi protestat vehement, jignind arbitrul, ceea ce i-a adus pe lângă suspendarea de două etape şi o amendă uriaşă: 7.000 lei. Acesta oricum nu putea juca în următoarele două partide fiind accidentat, însă va trebui să umble serios la buzunare pentru a achita amenda care este destul de consistentă.

  Planuri pentru viitor

  Cei de la Pandurii se află în faţa a două meciuri pe care ar trebui în mod normal să le câştige indiferent de problemele cu care se confruntă. Astfel, la Severin vor veni Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna, două echipe care se află în partea inferioară a clasamentului. „În condiții normale ar trebui să luăm șase puncte din următoarele două meciuri, dar meciurile nu mai sunt dinainte câștigate, avem experiența ultimelor jocuri, așa că suntem rezervați în a ne bucura înainte să înceapă partida.”, spune şeful pandurilor, Narcis Răducan. Acesta merge mai departe şi spune că deja a făcut un mic calcul în privinţa calificării în play-off. „Biletul de play-off se obține când matematic suntem acolo. Într-adevăr, noi am tot făcut calcule și am zis că dacă la sfârșitul sezonului regulat avem între 38 și 40 de puncte, noi considerăm că ar fi echivalent și cu play-off-ul. Lucrurile nu sunt destul de clare, pe de o parte nu se știe situația CFR-ului, care poate împinge lucrurile mai sus și cred că se va depăși această cotă pe care am prognozat-o noi, cu 38-40 de puncte. Dar, și eu, ca și Edi, zic că dacă terminăm în această toamnă cu 40 de puncte, mai rămân trei meciuri în primăvară, în care sunt convins că nu ne vom întoarce cu mâna goală din toate jocurile. Nu este simplu pentru că deja se simte faptul că toate echipele se bat pentru obiective, indiferent care sunt acelea. Vom întâlni acum două echipe care încearcă să supraviețuiască în prima ligă și sunt convins că nu ne va fi deloc ușor”, a încheiat Narcis Răducan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: