spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăNews AlertPe liderul AUR, George Simion, l-a luat paranoia!

  Pe liderul AUR, George Simion, l-a luat paranoia!

  Declarații halucinante, făcute de liderul AUR, George Simion, duminică seara la postul Romania TV. Simion a spus răspicat că se așteaptă chiar să fie asasinat, asta în contextul creșterii AUR în sondaje, a bătăliei care se dă între globaliști și suveraniști și a alegerilor de anul viitor.

  Victimizarea lui Simion nu are, însă, niciun fundament, scopul vădit fiind doar acela de a câștiga mai mult capital electoral. Să spui că vei fi asasinat, deși nu ai nicio bază reală a celor precizate, nu demonstrează decât paranoia unui lider politic care crede că și așa poate manipula masele și poate să scoată, cu orice scop, oamenii în stradă.

  „Vom lupta până la capăt: ori ei, ori noi! Mă urmăresc mașinile oriunde mă duc. Telefoanele îmi sunt ascultate. Am ajuns să ne facem strategiile AUR departe de zonele unde există semnale GSM. E un sistem de teroare”, a declarat Simion, demonstrând că decidenții AUR ar avea nevoie și de câte un consult psihiatric, măcar din când în când. Ne întrebăm și noi cu cine se luptă, în timp de pace, George Simion?!

  „S-au spus multe gogomănii de-a lungul timpului despre AUR. S-a spus că am propus-o pe doamna Firea și alți ucigași de bătrâni. Nici cu ei nu suntem, nici cu USR! Noi credem în tricolor, nu în curcubeul LGBT. Nu o susținem nici pe doamna Pippidi, sau Macovei, care au avut grijă de ONG-ul lui Soros. Suntem în totală opoziție cu ideologia lui George Soros, care lucrează pe partea globalistă a lumii. Noi suntem alături de conservatori, suveraniști, patrioți. Domnul Soros a făcut multe rele. A promovat această ideologie împotriva firii și în America și în Europa. El, împreună cu fiul său, ar trebui să se retragă și să nu mai promoveze astfel de ideologii. Încearcă să convingă copiii că pot apela la schimbări de sex. În Norvegia și alte state încearcă să creeze instituții care să fure copiii (…) Joi, vom fi în stradă” a spus Simion, arătând că AUR își dorește să câștige adepți prin astfel de proteste.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: