spot_img
8.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăNews AlertPrimul meci din acest an pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  Primul meci din acest an pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu va juca primul meci din anul 2023 pe teren propriu, joi, 5 ianuarie, de la ora 18.00, împotriva formației CSM Miercurea Ciuc. Meciul contează pentru etapa a-13-a din Conferința A din Liga Națională de Baschet Masculin.

  Confruntarea va însemna și debutul noului antrenor al grupării gorjene, Kresimir Basic.
  „Ne-am acomodat cu noul antrenor, am avut o perioadă bună de antrenamente și cred că ceea ce am făcut la pregătire ne va ajuta foarte mult în acest meci. Vrem să obținem prima victorie din acest sezon”, a prefațat Bogdan Penciu partida cu Miercurea Ciuc. Baschetbalistul echipei noastre face apel și la publicul gorjean să fie alături de echipă la primul meci din 2023.

  „Ne-am acomodat cu noul antrenor“

  Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu trag tare la antrenamente pentru a se prezenta în ceea mai bună formă la primul meci din 2023, unul extrem de important pentru gruparea gorjeană în lupta pentru menținerea în Liga Națională. Jucătorii sunt hotărâți să obțină prima victorie din acest campionat. Rămasă fără victorie în actuala stagiune, CSM Târgu Jiu are nevoie de sprijinul publicului la primul meci din 2023. Bogdan Penciu mizează pe susținerea fanilor în confruntarea cu Miercurea Ciuc: „Trebuie să punem o presiune constantă, pe toată durata partidei, pe apărarea celor de la Miercurea Ciuc.
  Vrem să obținem prima victorie din acest campionat. Ca să obținem această victorie trebuie să punem presiune pe apărarea celor de la Miercurea Ciuc pe toată durata partidei. Trebuie să menținem ritmul pe tot parcursul meciului. Pe de altă parte este nevoie în continuare de susținerea fanilor. Știm că este o perioadă grea prin care trecem, dar chiar avem nevoie de susținerea fanilor. Ne-am acomodat cu noul antrenor, am avut o perioadă bună de antrenamente și cred că ceea ce am făcut la pregătire ne va ajuta foarte mult în acest meci. Nu suntem în ceea mai bună formă din punct de vedere al moralului, dar sper să se îndrepte acest lucru și după meciul cu Ciuc să stăm mult mai bine din acest punct de vedere”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: