spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăNationalReduceri semnificative pentru vacanțe - Programul "Litoralul pentru toți" revine

  Reduceri semnificative pentru vacanțe – Programul „Litoralul pentru toți” revine

  Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) va lansa, în această lună, o nouă ediție a programului său popular „Litoralul pentru toți”. Oferta va include prețuri reduse cu până la 70% față de cele practicate în perioada de vârf a sezonului estival.

  „Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, dar turiştii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

  Oferte de sejururi la mare la prețuri avantajoase

  Potrivit tarifelor disponibile pe site-urile operatorilor de turism, sejururile la mare pot fi rezervate până pe 18 iunie la prețuri începând de la 52 lei pe noapte de persoană într-un hotel de 3 stele din stațiunea Venus, fără mic dejun inclus. În Mamaia, prețurile încep de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, la un hotel de 3 stele, iar în sudul litoralului tarifele pornesc de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă, tot la un hotel de 3 stele. Pentru cei interesați de pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri începând de la 200 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele din stațiunea Jupiter.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!