spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăNews AlertRevenire importantă la echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Revenire importantă la echipa de handbal CSM Târgu Jiu

  Sabine Klimek este foarte aproape de a reveni pe terenul de joc, într-o partidă oficială pentru CSM Târgu Jiu. Coordonatorul de joc al grupării târgujiene s-a recuperat foarte bine după operația la genunchi și a primit acceptul medicului pentru a evolua.

  Sabine a început antrenamentele de două săptămâni și speră să revină pe teren la meciul cu CSM Slatina. Partida, care contează pentru etapa a-5-a din Liga Florilor, este programată pentru duminică, 25 septembrie, de la ora 18.00.

  „Sper să ieșim victorioase după acest meci”

  „Nu văd Slatina ca echipă favorită. Noi avem încredere în forțele noastre și sper să ieșim victorioase după acest meci”, a declarat la conferința de presă, premergătoare acestui meci, Sabine Klimek.

  Aceasta nu este la potențial maxim, dar își dorește să revină cât mai repede pe terenul de joc pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului grupării gorjene, acela de a se menține în Liga Florilor. Sabine Klimek este convinsă că echipa din Târgu Jiu va fi capabilă de rezultate surpriză în acest campionat, așa cum aproape că s-au produs la meciurile cu echipele importante ale campionatului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!