spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertRujan: "România și românii nu mai pot aștepta"

  Rujan: „România și românii nu mai pot aștepta”

  Guvernanții criticați după ce au fost luați prin surprindere de valul 4 al pandemiei. Senatorul PSD Cristinel Rujan susține că cei din fruntea Guvernului au distrus țara.

  „Dreapta eșichierului politic stă și așteaptă să treacă alegerile interne din PNL, de parcă timpul ar fi încremenit. Până și președintele Iohannis a lăsat-o mai ușor cu treaba (din moment ce Guvernul tot nu aplică nimic din ce promulgă dânsul) și-a ieșit să joace un pic de golf. Problema este că românii nu mai au timp, nu mai pot aștepta, nu mai pot răbda să vadă cum țara lor devine un loc de joacă vandalizat de o gloată de „puști” care au rătăcit drumul!
  Valul 4 al pandemiei, despre care tot vorbim încă din primăvară, i-a surprins iarăși pe guvernanți precum o face și zăpada iarna. Facturile cresc într-un ritm amețitor, rostim cuvântul „deficit” mai des decât ne salutăm pe stradă, în timp ce economia gâfâie sub povara atâtor măsuri heirupiste, luate de pe undeva de la Vama Veche sau din balon.
  Prioritatea oricărui Guvern trebuie să fie protejarea nivelului de trai al românilor, ori nici un guvern de dreapta nu a făcut acest lucru. Iată de ce toți trebuie să plece: și Cîțu, dar și Barna. Împreună au distrus România”, a transmis Cristinel Rujan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: